ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

انتشار گزارش آخرین وضعیت اینترنت در ایران

| چهارشنبه, ۲۹ مهر ۱۳۸۸، ۰۳:۲۴ ب.ظ | ۳۳ نظر

شرکت فناوری اطلاعات ایران در گزارشی، عملکرد این شرکت و وضعیت شاخص های فناوری اطلاعات طی اجرای برنامه چهارم توسعه (از ابتدای اجرای برنامه چهارم تا شهریور ماه سال جاری) را منتشر کرد.

در این گزارش که روز چهارشنبه منتشر شد، آمده است: در شاخص نسبت ترافیک داده داخل کشور به کل ترافیک، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 60 درصد است که با رسیدن به عدد 6/54 درصد، 91 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص افزایش ظرفیت اینترنت کشور (gateway)، وضعیت مور انتظار در پایان برنامه عدد 25 هزار و 675 مگابیت است که بارسیدن به عدد 26 هزار و 728 مگابیت، 104 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص ضریت نفوذ کاربران اینترنت، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 30 درصد است که با رسیدن به عدد 9/34 درصد و 23 میلیون کاربر 33/116 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص خانه های شهری متصل به شبکه اطلاع رسانی، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 45 درصد بود که با رسیدن به عدد 84/39 درصد، 54/88 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص روستاهای متصل به شبکه اطلاع رسانی بالای 100 نفر جمعیت، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه 50 درصد است که با رسیدن به عدد 59 درصد، 117 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص ایجاد و عرضه خدمات فناوری اطلاعات در دفاتر فناوری اطلاعات و ارتباطات شهری، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 9 هزار و 974 روستا است که با رسیدن به عدد 9 هزار و 84 روستا، 91 درصد این هدف محقق شد.

در شاخص متوسط زمان انتظار دریافت ارتباط پرسرعت داده ها، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 2 هفته است که بارسیدن به عدد متوسط 83/1 هفته، 100 درصد این هدف تحقق یافته است.

در شاخص تعداد پورت های پرسرعت واگذار شده در بخش دولتی، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد 296 هزار و 690 پورت است که با رسیدن به عدد 61 هزار و 871 پورت، 21 درصد این هدف محقق شده است.

در شاخص تعداد پورت های پرسرعت واگذار شده در بخش خصوصی (شرکت های pap)، وضعیت مورد انتظار در پایان برنامه عدد یک میلیون و 224 هزار و 700 پورت است که با رسیدن به 349 هزار و 707 پورت، 29 درصد این هدف تحقق یافته است.

در ارزیابی شاخص های بخشی در پایان شهریور ماه سال 1388، استان های برتر در حوزه فناوری اطلاعات عبارت از خراسان رضوی با امتیاز 84/92 ، تهران با امتیاز 73/92 ، اصفهان با امتیاز 83/88 ، یزد با امتیاز 68/88 و گلستان با امتیاز 35/87 است.

  • ۸۸/۰۷/۲۹

نظرات  (۳۳)

سرعت اینترنت درایران نسبت به کشورهای جهان سوم خیلی کم است لطفا تلاش بیشتری بکنید تا ما هم درحد انها باشیم.با تشکر
چرا ایران با 33 درصد کاربر اینترنت در رتبه بندی ای تی یکی به اخر است .به گفته ی اقای عبدالمجید ریاضی ایران ماهیانه 45 میلیون بابت خرید پهنای باند از خارج از کشور پرداخت می کند ولی هزینه ای که این 33 میلیون نفر بابت اینترنت پرداخت میکنند چیزی در حدود 300 هزار میلیارد است دلیل این تفاوت قیمت چیست؟
چرا فکری به حال سرعت اینترنت ودیتا درروستاهها نمی شود
با سلام و قدردانی از اطلاع رسانی. نگرانی من بیشتر راجع به اینترنت ملی هست. آیا راه اندازی این گزینه دسترسی کاربران را از شبکه های جهانی محدود می کنید یا خیر لطفا در این مورد هم توضیح بدید. متشکر.
سلام و خسته نباشید وضعیت اینترنت تو ایران به صورت کلی میشه گفت داغونه یعنی رتبش بعد از افغانستانه که کشور جنگ زده است موندم نمیتونن درستش کنن یا نمی خوان!
واقعا راسته میگن دنیاصدسال اولش سخته-اگه خدا بخوادداره تموم میشه
به حتم مسولین نمی خوان سرعت اینترنت بالا باشه وخودتون مصوبه مجلس رو که دیدین. از نظر درآمد زایی هم که مردم بیچاره با سرعت کمتر از این هم مجبورن مدارا کنند درست مثل قیمت مجازی محصولات ایران خودرو. پس دیگه چه دلیلی داره که آقایون بخوان سرعت رو افزایش بدن.
  • رحمان دیبا
  • به به چقدر وضیعت اینترنتمون خوبه خودمون نمیفهمیم! طبق گفته دولت الآن خیلی باید خوشحال باشیم! اگه دقت کنیم میبینیم که هم سرعت اینترنتمون بالاست و بدون محدودیت حجمی و هم بسیار بسیار ارزان! قیمت اینترنت 5 مگ نا محدود در ایران کمتر از 10 دلاره در حالی که در آمریکا 128 کیلو بایت با محدودیت 2 گیگ در ماه 10 دلاره! واقعا چقدر گل و بلبله!
    خجالت هم چیذ خوبیه والا
    ایران در رتبه 144 از نظر سرعت اینرنت خانگی قرار دارد این جای تاسف است
  • جلیل گرامی
  • سرعت درروستاها خیلی کم بوده ودر موارد ضروری ونیازقطع میباشدوکسی جوابگونیست
    ترس از چیه که این قد رسرعت پایین اگر بخوان که می تونن خیلی بیشتر از این ها به مردم پهنای باند بدهند آخه تا کی باید ... باشیم
    لعنت به این ...........
    ایا اینترنت مورد استفاده مسولین هممثل اینترنت ما است .مسولین اون بالا و ما این پایین . لطفا اگه وقت کردید ک می خجالت بکشید .
    شما مگه نمی گین حرف مردم و خواست مردم برای ما مهم است این همه مردم داد میزنن سرعت اینترنت رو زیاد کنین کسی گوشش به دهکار نیست بابا همه ی مردم که اینترنت رو برای کارهای خلاف نمی خوان چرا می ترسین سرعتشو زیاد کنید؟
    متاسفم برای تمام کسانی که با گرفتن بیش از 10برابر قیمتی که در کشورهای همسایه است هنوز هم در حال پر کردن جیب خود هستند0 خجالت داره قیمت اینترنت در ایران 128کیلوبایت در حدود12000هزارتومان است در حالی که در ترکیه سرعت کمتراز 1مگابایت ندارن که اگر بخوای سرعت 128به قیمت اونجا حساب کنی حدود هزار تومان است پس در ایران 11000هزار تمان دیگه کجا میره. جواب این سئوال معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی در شبکه اموزش این طور جواب داد: صرفا در جهت زیرساختار اینترنت(همون فیبر نوری)هزینه میشود. چرا نباید این هزینه رو دولت پرداخت کنه.مگه این هزینه مانند هزینه ای که دولت برای اسفالت کردن جاده هاست میده نیست. پس چرا باید مردم بیش از ده برابر پول اینترنت بدهند. خیلی چیزهای دیگه هست مثل هزینه فیلترینگ و... که اونها رو هم مردم میدن. امیدوارم روزی برسه که همه چیز سرجای خودش باشه. ایمیل من djmorteza@ymail.com
    این امارها همه کشک است. ملاک ضریب نفوذ در دنیا بدین صورت است که چه تعداد از کاربران اینترنت به سرعت بالا مثلا 1 مگ دسترسی دارند نه اینکه چند نفر تا حالا در عمرشان مرورگر اینترنت اکسپولوره را دیده اند! الان در بسیاری از کشورها اینترنت مثل پول شارژ خانه و برق و آب محاسبه می گردد و در ایران اینترنت زینتی است...
    اینها همه دروغ واسه فیبرنوری هزینه میشه مسولان مقصرند اینترنت گرونه وسلام
    اینها همه دروغ واسه فیبرنوری هزینه میشه مسولان مقصرند اینترنت گرونه وسلام
    حالا کجاشون دیدین بااین وضعیت آشغال اینترنت که 128کیلوبیتش یاحتی کمتر 12000تومنه دور نیست که بعضی ازسودجودیان حتی کنتور بذارن برای مقدارتنفس اکسیژن در1ماه وقبض صادرکنن
    به حال اینترنت ایران باید شب و روز گریست
    در انگلیس اینترنت 50 مگ چهل پوند هستش. در پاریس اینترنت تا یه سرعت خاصی مجانیه ، چراکه از امکاناتی که اینترنت میده به مردم بیشتر سود میشه کرد تا فروش اون به مردم. توی ایران همه چیز رو امنیتی میکنن. اینترنت که هیچی برید ببینید اگه به شما مجوز یه آنتن رادیو موج بلند دادن ؟
    اینها پول خرج می کنند تا سرعت را پایین بیاورند! اینترنت و هر گونه ابزار آگاهی دهنده در کشور ...است
    خلاصه وضعیت اینترنت در ایران افتضاح نیست فاجعه است
    ... هرچی مسئوله ما باید واسه بارگذاری صفحه گوگل نیم ساعت صبر کنیم اگه بخواییم یک سایت ببینیم میشه یک ساعت اگه بخواییم یک کتاب دانلود کنیم میشه فیلتر دیگه کاری نباید بکنیم. دیگه بااین سرعت اینترنت وفیلترینگ شورشو در اوردن.
    من تعجب میکنم عجب مردم ناشکری هستین!بابا تا رتبه اخر دنیا هنو دو سه تا کشور موندن بز ارین رتبه اخر بشیم از نظر سرعت بعد اعتراض کنید!اصلا میبدونید قبایل ساکن جنگلهای امازون هنوز اینتر نت ندارن؟چرا اینقدر ناشکری میکنید اخه!
    من نمیدونم چرا همه سعی دارن با ارائه یک سری اعداد و ارقام اینطور جلوه بدهند که اینترنت تو ایران مناسبه!!! بابا ما داریم با تمام وجود کمبودها و کاستی ها را در خصوص اینترنت حس میکنیم و تحمل میکنیم پس خواهشا اینقدر سر مردم رو شیره نمالین
  • صاحبقران
  • بله آیا از خودتان سوال کردهاید که اصل این اهداف تعریفی کند ، وبسیار عقب از دیگر کشورها، یعنی نزدیک به صفر است که با شهامت میفرمایید که محقق شده ویا خواهد شد
    واقعا خجالت آوره که هدفشون اینقد بی ارزشه!!! وقتی بقیه کشورا میخوان یک گیگ بدن!
    در کشورمان اینترنت " این تریبون ازاد نیست "را اشتباه گرفتن . پول خرج میکنید سرعت را ببرید بالا نه پایین مسئولین محترم
  • مصطفی سارجلو
  • اگه واقعا راست میگن که ما در عرصه فناوری و مخابرات بین 10 کشور برتر دنیا قرار داریم:چرا سرعته اینترنت تو کشور اینقدر پایین.
  • مصطفی سارجلو
  • اگه واقعا راست میگن که ما در عرصه فناوری و مخابرات بین 10 کشور برتر دنیا قرار داریم:چرا سرعته اینترنت تو کشور اینقدر پایین.
    عجب!!!

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">