اینترنت یعنی آزادی بدون امنیت
BBC در یک نظرسنجی از کاربران اینترنت جهان، به نتایج جالبی دست یافته که نشان میدهد تقریبا نیمی از کاربران (۵۲ درصد)، اینترنت را محل امنی برای ابراز عقیده نمیدانند و نزدیک به یک سوم (۳۶ درصد) آنها فکر میکنند دولتهایشان فعالیت آنها را در اینترنت زیر نظر دارند.
فناوران- بر اساس این نظرسنجی، شهروندان آمریکایی (۵۴ درصد) و آلمانی (۵۱ درصد) بیش از بقیه نگران نظارت دولتی بودند. در حالی که بیشتر کاربران در چین (۷۶ درصد)، اندونزی (۶۹ درصد) و روسیه (۶۱ درصد) فکر میکنند آنها فارغ از نظارت دولت در اینترنت فعالیت دارند. با این حال، ۶۷ درصد شرکت کنندگان معتقدند که اینترنت برای آنها آزادی بیشتری به ارمغان آورده است. در حالی که فقط ۲۵ درصد فکر میکنند اینترنت آزادی آنها را محدود کرده است.
با این حال بیشتر شرکت کنندگان در نظرسنجی از آزادی رسانهها در کشورشان رضایت نداشتند.در میان هشت کشوری که بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴ از نظر آزادی رسانهها مورد مطالعه بودند، شمار کسانی که فکر میکردند رسانههای کشورشان “آزادند تا اخبار دقیق، قابل اعتماد و بدون جانبداری” منتشر کنند از ۵۹ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافته است. از این نظر مردم در کنیا، هند و روسیه بیش از همه اعتماد خود را به رسانههای کشورشان از دست دادهاند.
علاوه بر این، هفت سال پیش اکثریت مردم در آمریکا و بریتانیا فکر میکردند رسانهها در کشورشان آزادانه اخبار را منتشر میکنند اما در سال ۲۰۱۴ فقط اقلیتی به آزادی رسانه در این کشورها اعتقاد دارند.
- ۹۳/۰۱/۲۰