برخورد وزارت ارتباطات با اپراتورها یکسان است؟
افتتاح رومینگ ملی در واقع جشن بزرگی برای رایتل محسوب میشد و این اپراتور را میتوان بدون شک برنده نخست این طرح دانست.
حالا این اپراتور آنتندهی از خزر تا خلیج فارس را در تبلیغات خود گنجانده تا به این ترتیب یکی از بزرگترین ضعفهای خود را برطرف کرده باشد.
این موضوعی بود که وزیر ارتباطات نیز در مراسم افتتاح رومینگ ملی بر آن صحه گذاشت و گفت: هماکنون کاربران اپراتور سوم (رایتل) میتوانند در نقاطی که پوششدهی ضعیف دارند از شبکه اپراتورهای اول و دوم استفاده کنند. البته در حال حاضر با اجرای فاز دوم رومینگ ملی تنها کاربران رایتل میتوانند متوجه تغییر و تفاوت شوند اما با اجرای فاز اول این طرح کاربران اپراتورهای غالب هم میتوانند در نقاطی که پوشش ضعیفی دارند از خدمات اپراتور دیگر استفاده کنند.
وزیر ارتباطات در همان جلسه فرصت را مغتنم شمرد و در حضور رسانهها از تغییر تعرفههای همراه اول که با مجوز خود وزیر و بعد از ده سال تغییر کرده بود نیز گله کرد.
این موضوع گذشت تا آنکه وزیر ارتباطات امروز نیز نوعی اطلاعرسانی اختصاصی برای رایتل داشت. وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران از برنامهریزی اپراتور سوم برای کاهش تعرفههای تماس و دیتا خبر داد.
وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر نتیجه گلایهاش از همراهاول نیز گفت: آنچه دراین اپراتور صورت گرفته براساس تعرفههای قانونی است و کاری خلاف قانون انجام نشده است اما در فضای رقابتی این نوع تعرفه گذاری و اعمال 570 ریال برای هر دقیقه مکالمه نوعی کج سلیقگی محسوب میشود.
وی درعین حال به وضعیت تعرفههای اپراتورهای دیگر اشاره کرد و گفت: مدیران اپراتور سوم پس از طرح این مسائل به ما گفتهاند که قرار است تعرفههای مکالمه و دیتای خود را کاهش دهند.
به هر ترتیب آنچه از دل مراسم سوالبرانگیز افتتاح رومینگ ملی با موضعگیری وزارت ارتباطاتیها به رسانهها مخابره شد از این قرار است:
تعرفههای همراهاول افزایش یافت.
تعرفههای ایرانسل افزایش نمییابد.
تعرفههای رایتل کاهش مییابد.
لذا جای طرح این پرسش باقیست که آیا وزارت ارتباطات به عنوان نهاد داور و مرجع در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برخورد یکسانی با همه اپراتورها دارد؟ (منبع:موبنا)
- ۹۳/۰۳/۲۷