بودجه اختصاصی برای اهداف 14گانه فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات در پاسخ به اینکه پروژههای مشترک وزارت ارتباطات با سازمانهای دیگر از چه محلی تامین اعتبار میشود، گفت: بودجه پروژههای زیربنایی و اهداف 14 گانه فناوری اطلاعات در برنامه پنجم توسعه که بین وزارت ارتباطات و وزارتخانههای دیگر مشترک است از ردیف بودجه پروژهها و بودجه اختصاصی وزارتخانهها تامین میشود.
رضا تقیپور در گفتوگو بافارس در پاسخ به اینکه در پروژههایی مانند کارتهوشمند ملی، پروژه تازه پرونده سلامت الکترونیک و امضای تفاهمنامه با سازمان ثبت احوال، استانداریها و وزارت بهداشت، بودجه پروژهها قرار است از چه محلی تامین اعتبار شود، گفت: اساساً وزارت ارتباطات یک سری اعتباراتی دارد که بتوانیم از این پروژهها حمایت کنیم.
وی در خصوص بودجه پروژه پرونده سلامت الکترونیک، اظهار داشت: پروژه ایجاد پرونده سلامت الکترونیک، مانند آنچه در پروژههای کارت سوخت و کارت هوشمند ملی اتفاق افتاد، خواهد بود و وزارت ارتباطات از این پروژه نیز حمایت میکند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سؤال که چه میزان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته خواهد شد، گفت: جزئیات و میزان اعتبار پروژه بستگی به اعتبار سالانهای که در اختیار وزارتخانه قرار داده میشود، خواهد داشت.
تقیپور ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه، ایجاد پرونده سلامت الکترونیک یکی از اهداف کمی 14 گانه برنامه پنجم توسعه نیز است، بخشی از آن ردیف بودجه نیز سالانه به این پروژه تعلق خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در مجموع بخشی از اعتبار این پروژه در بودجه وزارت ارتباطات و بخشی نیز در بودجه وزارت بهداشت و درمان پیشبینی میشود و در نهایت این پروژه با همکاری دو وزارتخانه انجام خواهد شد.
به گزارش فارس، 14 شاخص به عنوان اهداف 14 گانه برنامه پنجم در حوزه فناوری اطلاعات توسط هیات دولت تصویب شده است که بر اساس این اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در جهت ارزیابی وضعیت در ابعاد ملی، منطقه ای و بین المللی، نظام پایش شاخص های فناوری اطلاعات و ارتباطات را تدوین و اجرا کند.
همچنین تمام دستگاه های اجرایی و موسسات غیردولتی نیز موظف می شوند تا اطلاعات و آمار مورد نیاز و مرتبط را به وزارت ارتباطات ارایه کنند و این وزارتخانه نیز گزارش میزان تحقق اهداف برنامه هر ساله را به مجلس ارایه کند.
- ۸۹/۱۲/۰۶