بیشتر مشکلات نسخه الکترونیکی از شبکههای ارتباطی کشور است
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: مشکلات نسخه نویسی الکترونیک مربوط به زیرساخت نیست و عمدتا مربوط به شبکه های ارتباطی کشور اعم از کند بودن و قطعی برق ، اینترنت، عدم آشنایی و آموزش کافی گروه پزشکان ارائه دهنده خدمت، شلوغی درمانگاه ها و ... است.
محمد هاشمی،سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در گفتوگو با فارس در پاسخ به خبری با عنوان «وزارت بهداشت به وظایف خود در قبال نسخه الکترونیک عمل کند» گفت: در اجرای نسخه نویسی الکترونیک در وهله نخست باید زیرساخت های مورد نیاز شامل تشکیل پایگاههای مرجع اطلاعات بیمه شدگان، بانک اطلاعات شرکای کاری اعم از مراکز و موسسات در بخش دولتی و غیردولتی، موتور قواعد و بررسی اسناد، برقراری ارتباط یا سرویس گیری از سایر سازمانهای مرتبط مانند سازمان غذا و دارو، سازمان ثبت احوال و سازمان نظام پزشکی فراهم شود که این موارد در طی چهار سال اخیر انجام شده است و زیرساخت موجود پاسخگوی سرویس گیرندگان است.
وی افزود: در بستر این زیرساخت، طراحی اولیه به این صورت انجام شد که هم سازمان های بیمه گر پایه دارای سامانه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک باشند و هم به بخشهای خصوصی و استارت آپها اجازه داده شود تا برای استفاده از فناوری های روز وارد عرصه خدمات الکترونیک نسخه نویسی شوند.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تأکید کرد: در خصوص نقدهایی با مضمون مشکلات نسخه نویسی الکترونیک لازم به ذکر است که این مشکلات مربوط به زیرساخت نیست و عمدتا مربوط به شبکه های ارتباطی کشور اعم از کند بودن و قطعی برق و اینترنت، ایرادات پانلهای نسخه نویسی، عدم آشنایی و آموزش کافی گروه پزشکان ارائه دهنده خدمت، شلوغی درمانگاه ها و از قبیل اینهاست.