بیمارستانهای مجازی در کشور ایجاد میشود
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بسیاری از مراجعاتی که قبل از کرونا داشتیم به صورت دوراپزشکی قابل انجام است و یک پزشک می تواند دوز شناخته شده بیمار خود را در دیابت، روماتیسم و ... به صورت آنلاین انجام دهد که از نظر هزینه برای شخص و نظام سلامت به صرفه خواهد بود. این موضوع بعد از تصمیم گیری ستاد ملی مقابله با کرونا محقق خواهد شد.
به گزارش رکنا، پس از شیوع کرونا در کشور و ترس مبتلا شدن افراد به این بیماری مراجعات به بیمارستان ها برای خدمات سرپایی کاهش چشمگیری داشته است. چراکه افراد حس می کنند اگر به بیمارستان مراجعه کنند، به کرونا مبتلا می شوند. تصوری که دور از واقعیت نیست.
در این میان معاون درمان درباره این مسئله که این روزها بسیاری از افراد به دلیل کرونا برای چکاب و درمان بیماری های زمینه ای به بیمارستان نمی روند، گفت: وقتی در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا افراد در این شرایط بحرانی تنها برای تامین لوازم ضروری خود می توانند بیرون بروند، اینکه بخواهیم خدمات سرپایی و چکاب را فعال کنیم، به هیچ عنوان صلاح نیست.
قاسم جان بابایی افزود: برنامه ای برای تک تک بیمارستان ها نوشته شده است که به تدریج به سمتی حرکت کنیم که در هر استان فقط چند بیمارستان برای ظرفیت بیماران کرونایی استفاده شود و سایر بیمارستان ها بعد از ضدعفونی شدن، برای چکاپ و درمان دیگر بیماران استفاده شود.
وی درباره افراد دارای بیماری های زمینه ای اظهار کرد: قرار است که از آیین نامه درمان مجازی را که مدت هاست تدوین شده بعد از رفع مسائل قانونی آن اجرایی کنیم که بر اساس قول هایی که به ما داده اند، اگر این مسئله در ستاد ملی مقابله تصویب شود، به سرعت می توانیم خیلی از خدمات سرپایی را در استان ها از طریق دورا پزشکی انجام بدهیم که بار مراجعات حضوری به صورت سرپایی کم شود.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه کرونا یک فرصت برای ایجاد رویه جدید خدمت است، تصریح کرد: بسیاری از مراجعاتی که قبل از کرونا داشتیم، به صورت دوراپزشکی قابل انجام است.
جان بابایی اظهار کرد: زیرساخت های لازم هم اکنون برای نسخه نویسی و نوبت دهی آماده است که می تواند برای تمام کلینیک های ما و نسخه پیچی الکترونیک در تمام داروخانه های ما انجام شود و اگر در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شود، هرچه زودتر کلینیک های مجازی راه اندازی می شوند.