ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تبدیل ایران به تامین‌کننده اینترنت منطقه

| يكشنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۰۲:۰۵ ب.ظ | ۱ نظر

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: با بهره‌برداری از فاز نخست پروژه EPEG، ایران با ارتقاء رسمی در ارتباطات جهانی از سطح 3 و یک کشور مصرف‌کننده اینترنت به سطح 2 و کشور تامین‌کننده اینترنت برای نقاط دیگر تبدیل‌ می‌شود.

مهدی کریمی نیسیانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با اجرای پروژه EPEG که فاز نخست آن تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد، ایران از یک مصرف‌کننده اینترنت به یک کشور تامین‌کننده اینترنت تبدیل خواهد شد.

معاون طرح و توسعه و فناوری‌های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت افزود: EPEG بزرگراهی ارتباطی است که اروپا را به شرق آسیا متصل می‌کند و با بهره‌برداری از این پروژه به صورت رسمی ایران در ارتباطات بین‌الملل از Tier 3 (سطح) به Tier2 ارتقا پیدا خواهد کرد.

وی توضیح داد: تاکنون ایران به عنوان یک مصرف کننده پهنای باند، اینترنت خود را از نقاط سطح 2 تامین می‌کرد و پس از این ایران با ارتقاء به سطح 2 و ورود به لایه تامین‌کنندگی، از حالت مصرف‌کنندگی خارج می‌شود و برای نقاط دیگر پهنای باند تامین می‌کند.

کریمی نیسیانی خاطر نشان کرد: این ارتقاء ایران در ارتباطات بین‌الملل، در شاخص‌های آمادگی الکترونیک و دسترسی به پهنای باند بال، تاثیر بسیاری خواهد داشت.

معاون طرح و توسعه و فناوری‌های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت یادآور شد: پروژه EPEG، یکی از گام‌های تحقق هدف "ایران هاب منطقه" است.

  • ۹۱/۰۹/۲۶

نظرات  (۱)

شما مال خودتون رو تامین کنید دیگران پیش کش !!!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">