تبیان شبکه اجتماعی راهاندازی می کند
مدیر مرکز یادگیری مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان با اشاره به 2 میلیون بازدید روزانه از صفحات سایت این مؤسسه گفت: پایگاه اینترنتی تبیان یک سایت عمومی است، از همین رو در آینده نزدیک «شبکه اجتماعی» آن را راهاندازی میکنیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبری فارس «توانا»، نشست رسانهای ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان پیش از ظهر امروز با حضور «الناز فطیرخورانی» دبیر جشنواره و «خسرو داوودی» مدیر مرکز یادگیری مؤسسه تبیان در سالن کنفرانس این مؤسسه برگزار شد.
* شبکه اجتماعی سایت تبیان در آیندهای نزدیک راهاندازی میشود
داوودی در ابتدای این نشست با اشاره به پیشینه 9 ساله مؤسسه متبوع خود گفت: مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی «تبیان» در سال 1381 زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی تأسیس شد.
وی با بیان اینکه این مؤسسه دارای بخشهایی مختلفی از جمله اجتماعی، هنری و فرهنگی بوده که به 7 زبان دنیا به روز است، اضافه کرد: روزانه 2 میلیون نفر از صفحات مختلف سایت تبیان بازدید میکنند، همچنین این مؤسسه از نظر دورههای آموزش ICDL جزو بزرگترینها در ایران و خاورمیانه است.
داوودی ادامه داد: تولید نرمافزارهای فرهنگی و دینی یکی دیگر از فعالیتهای مؤسسه تبیان است، همچنین همه مخاطبان با ورود به شبکه ملی تبیان و با وارد کردن پسورد مشترک میتوانند از اینترنت این مؤسسه به صورت رایگان بهرهمند شوند.
مدیر مرکز یادگیری مؤسسه تبیان در یخش دیگری از سخنان خود از راهاندازی «شبکه اجتماعی» سایت تبیان در آینده نزدیک خبر داد.
وی افزود: این مؤسسه از سال 85 تاکنون 6 دوره جشنواره پروژههای دانشآموزی را برگزار کرده است که ششمین جشنواره هشتم و نهم اردیبهشت سال جاری در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.
داوودی بیان کرد: مرکز یادگیری در سایت تبیان در گذشته به نام مدرسه اینترنتی نامگذاری شده بود که هدف این بخش جذب دانشآموزان و ارائه خدمات آموزشی به آنها است.
وی با بیان اینکه سایت تبیان سایتی عمومی است و همه اقشار مختلف جامعه میتوانند مطالب خود را در این سایت جستوجو کنند، اضافه کرد: مدرسه اینترنتی حیطه دانشآموزی را پوشش میدهد که هماکنون به عنوان مرکز یادگیری از آن نام میبرند همچنین متولی آموزش آن موسسه تبیان است.
داوودی ادامه داد: مرکز یادگیری یا همان مدرسه اینترنتی دارای 4 بخش اعم از «محتوایی آموزشهای مجازی»، «تولید محتوای سیدی» و «پروژههای دانشآموزی» است.
وی افزود: بخش محتوایی در این سایت برای دروس مختلف طراحی و تنظیم شده است و بر اساس مخاطب محتوای آنها طبقهبندی شده یعنی هم والدین و هم دانشآموزان میتوانند به فراخور نیاز خود از مطالب آن استفاده کنند، همچنین آموزشهای مجازی این بخش به دانشآموزان مطالب جدیدی را ارایه میدهد که پرمخاطبترین آموزشها آن «آموزش رباتیک» است.
داوودی عنوان کرد: در بخش تولید «محتوای سی دی» تاکنون 15 تا 16 نرمافزار در رشتههای ریاضی، علوم و ریاضی دبستان آماده شده است که به صورت «سی دی» به دانشآموزان ارائه میشود، همچنین هدف از پروژههای دانشآموزی این است که کارهایی که دانشآموزان در مدرسه به صورت حضوری انجام میدهند به همان صورت در سایت تبیان به فعالیت بپردازند.
وی ادامه داد: پروژههای دانشآموزی به صورت آزمایشی در 40 پروژه در شهر تهران انجام شد و سپس در خارج از شهر تهران و هماکنون طی 3 سال از تمام افراد مختلف برای شرکت در این پروژه دعوت به عمل میآید.
* 2 هزار و 500 دانشآموز در جشنواره پروژههای دانشآموزی ثبتنام کردهاند
در ادامه این نشست، «الناز فطیرخورانی» دبیر ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی گفت: جشنواره پروژههای دانشآموزی در سال 83 تأسیس شد که محوریت طرح بر اساس یادگیری و جستجوگری طراحی شده است. این جشنواره از 13 آبان یعنی «روز دانشآموز» شروع میشود و دانشآموزان با توجه به استعداد و علاقه خود موضوع پیشنهادی را در این سایت انتخاب کرده و به صورت مجازی در این طرح شرکت میکنند.
وی بیان کرد: تاکنون 2 هزار و 500 دانشآموز در ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی ثبتنام اولیه کردهاند که از این تعداد یکهزار و 700 نفر از 12 استان جزو منتخبین به شمار میروند، همچنین جشنواره پروژههای دانشآموزی امسال دارای 3 بخش اعم از غرفهها است که در سالن 27 و با حضور 550 گروه دانشآموزی برگزار میشود.
فطیرخورانی اضافه کرد: بخش دوم این جشنواره به سمینارهای علمی اختصاص دارد که در این بخش 200 سمینار برگزار میشود، همچنین در بخش مسابقات 12 مسابقه از آیتمهای مختلف اعم از هوا و فضا، راکت آبی، چتر نجات، رباتیکهای نمایشی و امدادگر و حبابهای غولپیکر برگزار میشود، لازم به ذکر است 130 گروه در این مسابقه شرکت و به رقابت میپردازند.
دبیر ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی با بیان اینکه 40 داور در این جشنواره به داوری آثار منتخب میپردازند، عنوان کرد: اختتامیه این جشنواره در سالن خلیج فارس نمایشگاه بینالمللی برگزار میشود، همچنین هدف کلی طرح پروژههای دانشآموزی گسترش فرهنگ جستجو گر و پژوهشی است.
فطیرخورانی با اشاره به فراهمآوری بستر مجازی برای شرکت در مسابقه تصریح کرد: از سال 83 جشنواره دانشآموزی به صورت یک پروژه مطرح شد که هماکنون ششمین سال فرآیند خود را طی میکند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان 12 استان کاملاً به صورت مجازی با این سایت در ارتباط هستند، اضافه کرد: دانشآموزان از طریق اینترنت میتوانند در فعالیتهای پژوهشی سایت تبیان حضور داشته باشند، همچنین ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی با حمایت مؤسسه «تصویر نور» برگزار میشود.
فطیرخورانی تصریح کرد: طرح «ملی سپهر ایرانی» با پرورش رشد استعدادهای دانشآموزی در شهرهایی همچون؛ اصفهان، سمنان و قزوین انجام شده است، این طرح در مدارس راهنمایی افرادی را جذب کرده و سعی بر پرورش استعداهای خاص داشته است.
وی با بیان اینکه امسال این طرح در منطقه 11 و 12 آغاز و تفاهمنامهای امضا میشود، اضافه کرد: دانشآموزان بسیاری از کیش، برازجان، اصفهان، شیراز، تبریز، مازندران، گیلان، خراسان رضوی، تهران، اسلامشهر، قم و قرچک ورامین در ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی حضور داشتند.
فطیرخورانی در پایان این نشست رسانهای خاطرنشان کرد: بعد از شهر تهران دانشآموزان استان اصفهان بیشترین شرکت کننده در ششمین جشنواره پروژههای دانشآموزی را دارند.
- ۹۰/۰۲/۰۴