تردد ۳کیلومتری اهالی روستاهای نهبندان برای یک ارتباط تلفنی
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس گفت: مردم برخی روستاها همانند روستای «تل عارف» هیچ ارتباط تلفنی ندارند و باید سه کیلومتر مسیر را برای برقراری یک تماس طی کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی نخعی جمعه شب به رسانههای گروهی با اشاره به آماده بودن طرح شهر دیجیتالی در نهبندان، اظهار کرد: کارهای بزرگ انجام شده در حوزه ارتباطات در شهرستان نهبندان باید به مردم شود.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس با بیان اینکه تبدیل شهرستان نهبندان به اولین شهر دیجیتالی خراسان جنوبی مستلزم توجه ویژه معاون وزیر ارتباطات است، گفت: امروز نیاز فوری و مهم مردم آنتن دهی تلفن همراه و بحث اینترنت است.
نخعی افزود: مردم برخی روستاها همانند روستای «تل عارف» هیچ ارتباط تلفنی ندارند و باید سه کیلومتر مسیر را برای برقراری یک تماس طی کنند.
وی با اشاره به اینکه ۲۶ هزار کیلومتر مربع وسعت نهبندان و از برخی استانهای کشور بزرگتر است، اظهار کرد: از این جهت این حوزه را باید ویژه دید و البته در حوزه ارتباطات با کمک مدیرکل ارتباطات فعلی اتفاقات خوبی افتاده است.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس با بیان اینکه موضوع ارتباطات در مناطق حیدرآباد و دهسلم نهبندان برای ما مهم است چراکه منطقه معدنی و گردشگری است، اظهار کرد: همچنین نهبندان به دلیل داشتن تپههای ریگی شاهد حضور گردشگران خارجی زیادی است لذا تأمین زیر ساختهای ارتباطات مهم است.
نخعی خواستار اضافه شدن استان خراسان جنوبی در ابلاغ اخیر در خصوص فیبر نوری شد و گفت: امیدواریم اجرای ۲۷۰ کیلومتر فیبر نوری برای خراسان جنوبی ابلاغ شود
وی ضمن مطرح کردن گلایهها و اعتراضات زیاد مردم نهبندان در خصوص ارتباطات رادیویی و قطع و وصل اینترنت، یادآور شد: زیرساختهای فیبر نوری وجود ندارد که امیدوارم این مشکل با مساعدت وزارت مربوط مرتفع شود.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه افزود: همچنین طرح شهر دیجیتالی نهبندان آماده است که انتظار داریم معاون وزیر ارتباطات در این خصوص همراهی کند.
نخعی با بیان اینکه برخی روستاهای شهرستان شرایط خاصی برای استفاده از فیبر نوری دارند، یادآور شد: با توجه سفر مشاور وزیر ارتباطات به نهبندان و بازدید از این روستاها، امیدواریم در کمترین زمان شاهد رفع این مشکلات باشیم.
ضعف آنتندهی تلفن همراه و اینترنت در ۶۰ روستای اهر وجود دارد
در همین رابطه و در خبری دیگر از مشکلات ارتباطی روستاهای کشور فرماندار اهر با بیان اینکه ضعف در آنتندهی تلفن همراه و اینترنت در ۶۰ روستای اهر وجود دارد، گفت: عدم پوشش آنتندهی در مناطق روستایی گلهمندی روستاییان را به همراه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل غنیزاده صبح امروز شنبه در جلسه بررسی مشکلات حوزه مخابرات و ارتباطات شهرستان اهر با اشاره به اینکه زندگی نوین مردم وابسته به ارتباطات و فضای مجازی است، اظهار داشت: در گزارشات دستگاههای حوزه مخابرات و ارتباطات، گفته میشود اکثر روستاها دارای دکل مخابراتی و آنتندهی تلفن همراه است ولی نقاط کور آنتن و ضعف در آنتندهی تلفن همراه و اینترنت، در عصری که زندگی مردم وابسته به سیستم ارتباطات بوده وجود ضعف در آنتندهی و یا عدم پوشش اینترنت موجب گلایه مردم مناطق روستایی شده است.
وی ادامه داد: خیل عظیم جوانان بیکار تحصیلکرده و ۲۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش کمیته امداد گوشهای از محرومیت و فقر در شهرستان اهر است، در کنار اینها و در ایام شیوع ویروس کرونا که تحصیل دانشآموزان در بستر فضای مجازی بود در مناطق روستایی به دنبال آنتن تلفن همراه و یا اینترنت بودند تا تحصیل در فضای مجازی را دنبال کنند و حتی بسیاری از دانشآموزان روستایی به دلیل ضعف در آنتندهی تلفن همراه و عدم پوشش اینترنت از تحصیل در بستر فضای مجازی محروم بودند.
فرماندار اهر بر لزوم تقویت زیرساختهای ارتباطی و پوشش اینترنت همراه در مناطق روستایی شهرستان اهر تأکید کرد و گفت: عدم جبران ضعف در آنتندهی تلفن همراه و پوشش اینترنت در روستاها، نارضایتی و گلهمندی روستاییان را در پی دارد از اینرو انتظار داریم مخابرات استان و ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانشرقی برای تحقق مطالبات مردم اهر و روستاها تدبیری بیندیشند.
غنیزاده بابیان اینکه بسیاری از روستاهای شهرستان اهر فاقد آنتندهی تلفن همراه هستند، ابراز داشت: به عبارتی دیگر مردم ساکن در ۶۰ روستای شهرستان اهر امکان استفاده از تلفن همراه را ندارند، چراکه این روستاها هنوز تحت پوشش آنتندهی تلفن همراه نیست یا دچار ضعف در آنتندهی تلفن همراه هستند.