جهان اسلام نیازمند حوزههای علمیه مجازی
یک کارشناس فناوری اطلاعات گفت: جهان اسلام در دنیای پیچیده ارتباطات امروز نیازمند ایجاد حوزههای علمیه مجازی جهت ارایه علوم اسلامی و دینی است.
" هاجر صدر ارحامی " روز چهارشنبه در همایش بینالمللی " جهان اسلام ، فناوری اطلاعات و جامعه اطلاعاتی " در اصفهان،افزود:با توجه به برخی مسایل ومشکلات موجودبرای حوزههای علمیه و مزایا وامکانات فراوانآموزشالکترونیکی، ایجاد حوزههای علمیه مجازی میتواند گام بلندی برای توسعه علوم اسلامی باشد.
وی، گفت : با ایجاد حوزه علمیه مجازی هر فرد به صرف علاقه به تحصیل در علوم دینی میتواند از آموزشهای دینی با کیفیت بهتر و هزینههای کمتر برخوردار شود.
به گفته وی با استفاده از امکانات آموزش الکترونیکی میتوان فیلم جلسات سخنرانی و فایلهای صوتی را در اختیار تعداد نامحدود طلاب در هر نقطه از جهان قرار داد و کلیه هزینههای تکثیر و ارسال نوار و جزوات را به صفر رساند.
این کارشناس با اشاره به " مباحثه " که یکی از ابزارهای مهم یادگیری علوم دینی است ، اظهار داشت: مباحثه میتواند با تشکیل اتاقهای گفت و گو در سیستم حوزه مجازی صورت گیرد.
وی، تصریح کرد: استفاده از این تالارهاو امکان گفت وگو با سایر مسلمانان در سایر شهرها و کشورهای اسلامی میتواند در ارتقا سطح معرفت و آگاهی طلاب موثر باشد و باعث ایجاد همدلی و دوستی بیشتر میان آنها گردد.
صدر ارحامی،گفت: با ایجاد کتابخانه مجازی نیز میتوان متن کتابهای درسی بسیاری را به صورت الکترونیکی در اختیار علاقه مندان قرار داد بدین ترتیب طلاب جهت انجام امور تحقیقی به منابع عظیم اطلاعاتی دسترسی دارند.
وی تاکید کرد: جای آن دارد که حوزههای علمیه در گسترش فرهنگ دینی از این ابزار قدرتمند استفاده بهینه کنند و با ایجاد تعامل بین مسلمانان موجب اتحاد و همبستگی بیشتر گردند.
- ۸۵/۰۹/۲۳