حذف هزینه پیامکهای به مقصد نرسیده
در نشست خبری که با حضور مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران، معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد، مباحثی مانند هزینهی پیامکهای به مقصد نرسیده، دلایل فعال نشدن سرویس GPRS همراه اول و اجرای طرح توسعهی شبکهی تلفن همراه مطرح و بررسی شد.
به گزارش (ایسنا)، در ابتدای این نشست حمیدرضا نیکوفر - عضو هیات مدیرهی شرکت ارتباطات سیار ایران - فاصلهی مشترک از نخستین BTS و پیچیدگی نوع گوشی مشترک را از جمله موارد مهم در زمینه GPRS و فعال سازی این سرویس در گوشی برشمرد و اظهار کرد: ما سرعت را در این زمینه تقریبا به سه برابر برای مشترکان افزایش خواهیم داد که با این سرعت تضمین میکنیم همهی مشترکان بتوانند کار ثبتنام خود را انجام دهند.
نیکوفر با اشاره به توسعه مراکز و شهرها در زمینهی GPRS گفت: برنامهای داریم که از ماه آینده برای مراکز استان و پس از آن به کل کشور سرویس GPRS را ارایه دهیم اما آنچه که اکنون پیادهسازی شده برای دو میلیون مشترک است که فکر میکنیم با اقدامات انجامی آن را به چهار میلیون و تا پایان سال حداقل به 10میلیون برسانیم و به لحاظ فنی این امکان را به وجود میآوریم.
در ادامه محمدمهدی عطوفی - معاون بازاریابی و امور مشتریان شرکت ارتباطات سیار ایران - دربارهی تعرفهی استفاده از سرویس GPRS تصریح کرد: بر اساس مصوبهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این میزان در زمان پیک 14.8 ریال به ازای هر کیلوبایت در فاصلهی ساعت 8 صبح تا 23 است اما در فاصلهی ساعات 23 تا 8 و روزهای تعطیل به مبلغ 4 ریال محاسبه میشود.
به گفتهی عطوفی این شبکه برای 2 میلیون نفر پیشبینی شده اما با توجه به ثبتنام صورت گرفته قسمت فنی نیز اعلام آمادگی کرده که این ظرفیت را به راحتی افزایش دهد.
عطوفی با بیان این که در قرارداد بیلینگ 14 ماژول مطرح است گفت: پنج ماژول که درواقع نیاز حیاتی شرکت بود مطرح شده و ما در حال تحویلگیری این سیستمها هستیم و ماژولهای بعدی را بر اساس اولویت و ضرورت خواهیم داشت.
معاون بازاریابی و امور مشتریان شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به پرداختهای غیرحضوری مشترکان یادآور شد: طبیعتا این نوع پرداخت صرفهجوییهای بسیاری را در پی خواهد داشت و بهتر است مشترکان به جای مراجعهی حضوری از این روش استفاده کنند.
عطوفی با اظهار تعجب در مورد برخی اظهارنظرهایی که سیستم بیلینگ را مورد انتقاد قرار می دهد، خاطر نشان کرد: قبوض مشترکان حداقل با سه سیستم بیلینگ کنترل و در هر دوره این سیستم رفع اشکال میشود تا بهترین قبوض را با کمترین اشکال داشته باشیم و اظهار نظرهای منفی که در رابطه با بیلینگ میشود به اعتقاد ما از نبود آگاهی با مفاهیم اولیه بیلینگ است و ما حاضریم با کارشناسان یا کسانی که معتقدند در این زمینه نقیصهای وجود دارد بحث کنیم.
اما وحید صدوقی - مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران - هم از احتمال کاهش تعرفهی GPRS خبر داد و گفت: ما حدود هفت میلیون مشترک در تهران داریم و سرویس GPRS را به مرور در استانهای دیگر هم انتشار خواهیم داد و در مراحل بعدی نیز این نرخ بررسی خواهد شد.
وی با اشاره به شبکهی GSM روستایی افزود: در 120 استان شبکهی GSM روستایی داریم که تستهای لازم در آن انجام شده و امکان ارتباط وجود دارد.
صدوقی همچنین دربارهی تعرفهی سرویس GPRS در سیمکارتهای اعتباری گفت: این نرخ را بعدا اعلام خواهیم کرد که میتواند در زمان ارایهی این سرویس به سیمکارتهای اعتباری 20 درصد میتواند گرانتر باشد.
وی با بیان این که سقف تعرفه را سازمان به ما اعلام کرده است اظهار کرد: در زمینهی استفاده از سرویس GPRS اولویتی را برای مشترکان داشتیم تا کسانی که با اینترنت کار میکنند و به این حوزه آشنا هستند در اولویت قرار بگیرند و پس از آن بقیه مشترکان بتوانند استفاده کنند و قطعا سایر شیوههای ثبتنامی و کاهش نرخ در مراحل بعدی انجام خواهد شد.
صدوقی با بیان این که مشترکان 80 درصد پیامکهای خود را فارسی ارسال میکنند گفت: ما علیرغم افزایش درآمد شرکت، در زمینهی پیامک کاهش درآمد داشتیم.
او گفت: صدوقی در ادامه با بیان این که ما IN را در سال جاری به 20 میلیون ارتقاء میدهیم گفت: مشترکان تاپایان سال میتوانند نسل چهارم را در این زمینه دریافت کنند و میتوانیم مشترکان دائمی و اعتباری خود را بر روی بیلینگ سرویس دهیم.
صدوقی دربارهی بحث حذف هزینه پیامکهای به مقصد نرسیده گفت: بر اساس مصوبهای که داریم باید پیامکی که ارسال میشود را شارژ کرده و هزینهی آن را حساب کنیم اما در حال حاضر ما دیگر این هزینه را برای مشترک محسوب نکرده و تا زمانی که گزارش دلیور شدن پیامک ارسال نشود هیچ هزینهای برایش محسوب نخواهد شد و این به دلیل تقاضاهای انجام شده از ما شده بود.
وی ادامه داد: هر زمانی که پیامکی ارسال میشود اگر به مقصد نرسد این کار در حدود 10 بار توسط مرکز ما تکرارمیشود و در واقع میتوان گفت به طور کلی چهار درصد از مشکلات ارسال نشدن مربوط پیامک به شبکه مرتبط است و در حدود 96 درصد به مشترک مربوط میشود که از آن جمله پرشدن حافظهی گوشی، خاموش بودن و یا در دسترس نبودن مشترک است.
صدوقی همچنین دربارهی میزان درآمد شرکت از محل پیامک در شش ماههی اول سال گفت: این میزان رقمی معادل 94 میلیارد تومان است که بیش از 80 درصد پیامک به صورت فارسی ارسال شد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران همچنین دربارهی نگرانیهایی که در مورد سرویس پیام چندرسانهیی MMS وجود دارد تصریح کرد: دغدغهای که برای مسوولان مطرح بود به مزاحمتهایی مربوط است که احتمال دارد با استفاده از این سرویس صورت بگیرد اما در این زمینه اقدامات لازم را انجام دادیم و این امکان وجود دارد که در هر زمانی شکایتی در مورد ارسال عکس یا کلیپی به ما گزارش شود، سریعا از ادامه ارسال آن پیام تصویری جلوگیری شده و اولین و آخرین نفری که آن پیام را ارسال کرده را شناسایی و با او برخورد شود.
صدوقی همچنین در بخشی از سخنان خود با بیان این که ما همکاری لازم را با تولیدکنندگان داخلی در این حوزه داشتیم گفت: اگر بخواهیم تاخیرهایی که از طرف تولیدکنندگان صورت گرفت را نادیده بگیریم نمیتوانیم سرویسهای خود را به موقع ارایه دهیم زیرا ما نیز برنامهی توسعه داریم و نمیتوانیم زیاد معطل شویم.
صدوقی با بیان این که هر روز آخرین وضعیت GPRS برای ما ارسال میشود خاطر نشان کرد: قرارداد SLA را با پیمانکار امضا کردیم که با این کار قطعا سطح سرویس ارتقا خواهد یافت.
وی دربارهی نبود پوشش و آنتندهی شبکه در برخی مناطق تصریح کرد: ما قطعا در برخی نقاط برای پوشش ضعف داریم که شاید در برخی نقاط بیش از سه بار مردم و همسایگان آن مناطق مانع از نصب سایت شدند و این به خاطر نگرانی از خطرات ناشی از تشعشعات است.
او یاد آور شد: با وجود اخباری که ما مبنی بر خطرساز نبودن این تشعشعات برای انسان ارایه دادهایم اما هنوز این ترس وجود دارد که امیدواریم با اجرای طرح توسعه بخش عمده قطعیهای ناخواسته در بزرگراهها و جادهها برطرف شود.
به گزارش ایسنا در ادامه حسن رضوی - معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران - دربارهی موضوع سایت شیرینگ - استفاده مشترک اپراتورها از امکانات - گفت: توافقنامهای را با ایرانسل و تالیا و شرکت سایت شیرینگ در این زمینه داریم.
او گفت: مشکلی که هنوز وجود دارد این است که این شرکت باید تعرفه مربوطه را در اختیار اپراتورها بگذارد و برای این که این مشکل برطرف شود و مشکلات تعرفه نداشته باشیم گفته شده که این کار به صورت پایاپای انجام شود و در مکانهایی که به تعرفه نیاز داشته باشد شرکت سایت شیرینگ باید تعرفه را ارایه دهد.
وی ادامه داد: این شرکت بهدنبال دریافت تعرفه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است اما در حال حاضر در جادهها و برخی نقاط دیگر این کار را به صورت پایاپای با ایرانسل و برخی مواقع نیز با تالیا انجام شده است.
اما محمد حسین فلاح اصغری - معاون نظارت و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات سیار ایران - اظهار کرد: بر اساس درخواستهایی که از طرف مشترکان صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که فقط پیامکهایی که به مقصد میرسند، شارژ شوند و بر اساس مطالعات انجامی نتیجه بر این شد که نحوهی شارژینگ ما بر اساس فایلهای شارژینگی باشد که در مراکز پیامک تولید میشود و فایل شارژ نهایی که دلیوری آن است ملاک محاسبه پیامک باشد.
او ادامه داد: در مورد مشترکان اعتباری نیز این مبلغ بر اساس گزارش دلیور شدن است که از مرکز برای ما ارسال میشود.
- ۸۷/۰۸/۱۴