ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

کمیسیون بورس و اوراق قرضه آمریکا ارائه ۱.۷ میلیارد دلار ارز دیجیتالی ثبت نشده، توسط گروه خدمات پیام‌رسانی تلگرام و زیرمجموعه صادرکننده آن، تون، را تعلیق کرد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، کمیسیون بورس و اوراق قرضه آمریکا اعلام کرد که ارائه ۱.۷ میلیارد دلار ارز دیجیتالی ثبت نشده، توسط گروه خدمات پیام‌رسانی تلگرام و زیرمجموعه صادرکننده آن، «تون»، را تعلیق کرده است.

این کمیسیون اعلام کرد فرمان تعلیق فرایند فروش این دو نهاد خارجی را که نتوانسته‌اند مجوز فروش ۲.۹ میلیارد دلار سکه مجازی «گِرَم» را دریافت کنند، صادر کرده است. ۱ میلیارد دلار از این سکه‌ها قرار بود به خریداران آمریکایی فروخته شود.

این جدیدترین اقدام دستگاه نظارت آمریکا برای محدود کردن صنعت نوظهور ارز دیجیتالی است.

این کمیسیون اعلام کرد که عرضه اولیه سکه مجازی به عنوان عرضه نوعی از اوراق قرضه در نظر گرفته می‌شود و باید طبق قوانین کمیسیون بورس و اوراق برای آن مجوز دریافت شود.

 

در همین رابطه: منع عرضه و فروش رمزارز تلگرام در آمریکا
ایرنا- کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به دلیل آنچه نقض قانون اوراق بهادار دانست، با اقدام از طریق مراجع قانونی توزیع و فروش رمز ارز تلگرام را در آمریکا ممنوع کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی انگجت، طرح و نقشه‌های تلگرام برای راه‌اندازی شبکه‌های رمزارز و بلاک چین در خطر هستند. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) یک قرار منع موقت علیه این کمپانی دریافت کرده است که مانع از توزیع و فروش توکن‌های رمزارز گرام (Gram) تلگرام در آمریکا می‌شود.

 توکن‌ در معنای عامیانه به سهام دیجیتال یک شرکت گفته می‌شود که به عنوان جذب سرمایه برای پروژه مدنظر عرضه می‌گردد.

به گفته نهادهای تنظیم مقررات، این شرکت فعال در حوزه شبکه‌های اجتماعی به ۱۷۱ خریدار اولیه از سراسر جهان ۲.۹ میلیارد رمزارز گرام فروخته و در این فرآیند ۱.۷ میلیارد دلار به جیب زده است. ۱ میلیارد از این توکن‌ها را مردم آمریکا خریداری کرده‌اند.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا که رمزارز گرام را نوعی از اوراق بهادار تلقی می‌کند، معتقد است که تلگرام با خودداری از ثبت برنامه این عرضه (offering) در اداره این کمیسیون، قانون اوراق بهادار ۱۹۳۳ را نقض کرده است. روشن نیست که این قانون منع موقت چه تاثیری بر آغاز به کار کلی گرام خواهد داشت.

به گفته زاخاری فالون دادستان اسبق کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، این حکم می‌تواند کمپانی تلگرام را در فروش توکن‌های این رمزارز در دیگر کشورها نیز با مشکلاتی روبه رو کند.

به گزارش ماه اوت (مرداد-شهریور) روزنامه نیویورک تایمز، تلگرام متعهد شده است که تا ۳۱ اکتبر (۹ آبان) رمزارز گرام را عرضه کند و در غیر این‌صورت سرمایه‌های سرمایه‌گذاران این پروژه را به آن‌ها بازخواهد گرداند.

استفانی آواکیان رئیس بخش اعمال قوانین کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در این باره می‌گوید: «هدف از اقدام فوری امروز ما جلوگیری از آن است که تلگرام بازارهای آمریکا را با توکن‌های دیجیتالی که به عقیده ما به طور غیرقانونی به فروش رسیده‌اند، پر کند. ما معتقدیم که متهمان اطلاعات کافی را در مورد گرام‌ها و عملیات، وضعیت مالی، فاکتورهای خطر و مدیریت کسب و کار تلگرام در اختیار سرمایه‌گذاران قرار نداده‌اند؛ براساس قوانین اوراق بهادار ارائه این اطلاعات ضروری است.»

به گفته این نهاد آمریکایی، کمپانی‌ها نمی‌توانند با زدن برچسب رمزارز یا توکن دیجیتال به محصولات خود، قوانین فدرال اوراق بهادار را دور بزنند.

  • ۹۸/۰۷/۲۰

تلگرام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">