ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دبی مرکز گوشی‌های قاچاقی به ایران

| دوشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۸۵، ۰۵:۲۸ ب.ظ | ۰ نظر

در حالی که سازمان های مسئول قول بررسی و عدم فعال سازی گوشی های قاچاق را داده بودند هم اکنون طبق آخرین اخبار و آمار یک میلیون گوشی تلفن همراه در کشور زنگ می‌خورد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس هم اکنون قاچاقچیان گوشی تلفن همراه به راحتی اقدام به وارد کردن گوشی از مبادی غیررسمی می کنند و در این راه نیز از شگردهای خاصی بهره می‌گیرند.

هم اکنون و طبق نظر برخی از کارشناسان امر، تغییر شماره سریال گوشی و یا ثبت آن در برخی از مدلها و مارکها به راحتی و تنها با 10هزار ریال انجام می شود. مارک های سونی اریکسون و موتورولا تنها با این میزان هزنیه شماره سریال آنها تغییر می کند و قابلیت ثبت و رجیستر در مخابرات را پیدا می کند.

اما گوشیهای نوکیاکه هم اکنون پرفروش ترین مارک در ایران و جهان به شمار می رود برای قاچاقچیان تا حدودی هزینه زا است.

قاچاقچیان گوشی در منطقه freezone دبی با صرف هزینه 130هزار ریالی اقدام به بازکردن و تغییر شماره سریال این گوشیها می کنند.

شما می توانید از یک هزار تا 50 هزار دستگاه گوشی نوکیا در دبی خریداری و با تغییر شماره سریال آنها اقدام به واردات غیر رسمی کنید. البته صرف این میزان هزینه برای قاچاقچیان به ویژه در مدل های گران قیمت نوکیا بسیار دلپذیر و شیرین است و بازگشت سرمایه بسیار بالایی دارد.

یک مقام آگاه در این باره به خبرنگار اقتصادی فارس گفت: گوشی های قاچاق پس از حمل از دبی در ایران قابلیت کار دارند یعنی شماره سریال آنها در مخابرات ثبت می شود!

وی گفت: هم اکنون قیمت فروش گوشی نوکیا مدل n70 با تعیین هزینه گمرکی و عوارض ومالیات 412 هزار تومان است ولی همین گوشی با همین مدل در بازار بدون گارانتی اصلی 330 هزار تومان به فروش می رسد.هزینه تمام شده گمرکی برخی از گوشی ها برای واردات 180هزار تومان است.

وی افزود: اگر مخابرات بخواهد گوشی های غیرمجاز را غیر فعال کند باید جلوی فعالیت یک میلیون گوشی را بگیرد و آنها را از شبکه خارج کند.

این مقام آگاه اظهارداشت:امسال وزارت صنایع با شعار تولید داخلی اقدام به وضع تعرفه 60درصدی برای واردات گوشی تلفن همراه کرد اکنون حدود 5 ماه از زمان این تصمیم می گذرد و قرار بود که سه شرکت داخلی 6 میلیون دستگاه بر ارسال اول تولید کنند. اما اکنون خبری از گوشی ملی نیست و پیش بینی می شود که امسال تولیدی با تعرفه 25 درصدی SKD صورت نگیرد.

این گزارش حاکی است حجم واردات گوشی امسال 65 درصد کاهش یافته است. در حالی که واگذار سیم کارت نسبت به سال 84، 3 برابر شده و تا پایان سال حدود 5 میلیون سیم کارت اپراتورها وتالیا واگذاری می شود.

  • ۸۵/۰۹/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">