رگولاتوری: جریمه مخابرات منتفی است
معاون وزیر ارتباطات درباره تخلف مخابرات تاکید کرد که مخابراتیها تذکری که به آنها داده شده را انجام دادند و آن مدت زمان تذکر نیز طی شد و هیچ جریمهای برای مخابرات در نظر گرفت نشد زیرا آنها جلوی تخلف خود را طبق تذکر گرفتند.
به گزارش (ایسنا)، رییس سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی در جمع خبرنگاران درباره نقش رگولاتوری در ارتباط با اپراتورها اظهار کرد: این همایش توسط بخش خصوصی انجام شده و به واسطه آن از رگولاتوری و اپراتورها و متخصصان این رشته دعوت به عمل آمد تا به واسطه آن به بیان دغدغهها و خواستههای خود بپردازند و در تعاملی مشترک، موجب پیشرفت این حوزه شوند.
محمد کرمپور عنوان کرد: تکیه ما در این همایش بیشتر برروی روابط بین رگولاتور و اپراتورها بود تا به واسطه تعاملی که در این روابط شکل میگیرد، رضایت مردم و خدمتگیرندگان حاصل شود و اساسا رگولاتور حامی و کمککننده اپراتورها با قانون گذاری و مقررات خواهد بود تا اپراتورها بتوانند به منافع خود برسند و کیفیت ارائه خدمات خودشان را بالا ببرند.
او افزود: اپراتورها مسلما به واسطه خصوصی بودنشان در تعاملشان با دولت دچار مشکل میشوند اما سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نقش واسطی بین آنها و دولت و نهادهای قانونگذار ایفا میکنند و مشکل و دغدغهها آنها بهصورت مستقیم به نهادهای مربوطه ارجاع داده میشود و پاسخهای آنها در راستای حل مشکلات اپراتورها داده خواهد شد.
وی افزود: هدف اصلی ما برآورده کردن نیاز اپراتورهاست تا به واسطه آن ارائه خدمات با کیفیت بهتری صورت بگیرد تا بتواند رضایت مشتری و خدماتگیرنده به همراه داشته باشد.
او درباره رابطه حال حاضر رگولاتوری و اپراتورها ابراز کرد: در حال حاضر این روابط بسیار خوب است زیرا ادبیات بین این دو حوزه بسیار زیاد شده و به واسطه آن ارتباطات نیز منطقیتر، قانونیتر و شفافتر شده است و به واسطه چنین پیشرفتی ما در راگولاتوری اتاق اپراتوری ایجاد کردیم که تمامی اپراتورها میتوانند در آن نماینده داشته باشند و با حضور خود در آن معضلات و مشکلات پیش روی خود را حل کنند.
رییس سازمان تنظیم و مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا شرکت ایرانسل در راستای اخطاریه رگولاتوری مبنی بر این که سقف فروش سیمکارتهای این اپراتور پر شده است، عمل نکرده و همچنان درصدد فروش این سیمکارتهاست عنوان کرد: رگولاتور به هیچ عنوان درصدد نیست که اپراتوری را جریمه کند و هیچ علاقهای به این کار ندارد و تمام تلاشش این است که با تذکر و هشدار در جهت منافع اپراتور که در نهایت منافع مردم است، اقدام کند.
وی ادامه داد: به واسطه تعاملات دو طرفهای که بین اپراتورها و رگولاتوری وجود دارد، شاهد وجود تنش و ناراحتی بین این دو نهاد نیستیم زیرا بسیار پیش آمده که در راستای ارایه برخی اپراتورها به آنها تذکراتی داده شده و آنها نیز سریعا در تعامل با ما جلوی اقدامات خود را گرفتهاند و موجب نشده که بخواهد تخلفی صورت بگیرد.
کرمپور گفت: به اپراتور ایرانسل تذکری مبنی بر این که سقف سیمکارتهای این اپراتور پر شده داده شد و مسوولان این اپراتور نیز جلوی فروش این سیمکارتها را گرفتند و پیشنهاد خود را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دادند و حال سازمان است که با بررسی پیشنهادها دستور نهایی را صادر میکند.
او درباره تبعیت اپراتورها از سازمان تنظیم مقررات اظهار کرد: شورای رقابت، رگولاتوری و اپراتورها تماما باید از قانون تبعیت کنند و قانون سیاستهای اصل 44 اجرایی، وظیفه همه این ارگانها مشخص کرده و در این زمینه شورای رقابت دارای نظر بوده و از اختیارات آن است که تدوین و تنظیم را برای اپراتورها انجام دهد و تمامی آنها باید از آن اطاعت کنند، و دستورالعمل تعرفهها توسط شورای رقابت اعمال خواهد شد؛ هر چند که در حال حاضر دستورالعملی از شورای رقابت دریافت نکردهایم.
وی درباره کیفیت خدمات اپراتورها مخصوصا ایرانسل در ارائه خدمات وایمکس عنوان کرد: مانیتورینگ شبکههای اپراتورها در سطح سازمان در حال راهاندازی است تا به واسطه آن بتوانیم فعالیت آنها را بر خط نظاره کنیم و مرتبا بر کیفیت آنها نظارت داشته باشیم، ضمن آن که براساس پروانهای که به آنها ابلاغ شده، مشخصات و شاخصهایی وجود دارد که اپراتورها موظف به رعایت آنها هستند.
او خاطر نشان کرد: رگولاتور موظف است که نظارت بر انجام درست آنها را برعهده گیرد و در حال حاضر تمامی اپراتورهایی که در حال فعالیت هستند، درصدد اجرای شاخصهای پروانههای خود هستند.
معاون وزیر ارتباطات افزود: تست و بررسی میدانی نیز در کنار مشاهده و نظارت بر خط نیز انجام میشود تا در تمامی نقاط از جادهها، شهرها و اتوبانها این موضوع قابل پیگیری باشد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره تغییر برخی از شاخصها در اعطای پروانه به اپراتورها تصریح کرد: همیشه کیفیت در شاخصهای موجود در جهان در حال ارتقاء است و نمیشود گفت که روند ثابتی دارد و به واسطه آن شاخصها باید ارتقاء یابند ولی باید دانست که استاندارد حداقلها را مشخص میکند و ممکن است که در چند سال آینده در اتخاذ برخی شاخصها، استانداردها نیز توسعه یابد و حداقلها بالاتر از حد موجود خود برسد.
- ۸۹/۱۱/۱۷