رگولاتوری قصد تخریب مخابرات را دارد؟
فرشید رضایی – سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نقش داور حوزه ICT را دارد. اما آیا این سازمان بیطرفی خود به عنوان یک داور در این عرصه را حفظ کرده است.
چندی پیش رییس سازمان تنظیم مقررات در خصوص دستاوردهای اجرای طرح پایش ICT به ارایه گزارشی پرداخت که در آن تنها از تخلفات شرکتهای مخابرات استانی نام برده شده بود. به عبارت دیگر رگولاتوری تنها در مواردی که مخابرات تخلف داشت از این شرکت نام برده بود و در هیچ مورد دیگری از هیچ شرکت متخلفی نامی برده نشد.
حالا بار دیگر معاون سازمان تنظیم مقررات گزارش تخلفات ICT را ارایه کرده و از 98 مورد تخلف در سطح کشور تنها به نام شرکت مخابرات استان مازندران اشاره کرده است.
وی همچنین گفته فعالیت شرکت مخابرات استان مازندران به دلیل عدم کیفیت در سرویس اینترنت و کم فروشی در پهنای باند متوقف شده است و این شرکت تا زمانی که پهنای باند خود را ارتقاء ندهد مجاز به فروش خدمات جدید به کاربران نیست.
جالب آنکه سری قبل نیز که رگولاتوری اعلام کرد جلوی عرضه خدمات اینترنتی چند شرکت مخابراتی را گرفته، سخنگوی این شرکت در پیگیری رسانهها گفت: تاکنون در این مورد حکمی دریافت نکرده ایم؛ گزارشی به ما نرسیده که بخواهیم آن را بررسی کنیم. با این حال اگر خلاف ضوابط اقدامی انجام شده است مخابرات جلوی آن می ایستد.
زارعیان با بیان اینکه مخابرات تا این لحظه اخطاری در این زمینه از رگولاتوری دریافت نکرده است خاطرنشان کرد: این گلایه را نیز از رگولاتوری داریم که این موارد را قبل از آنکه رسانه ای شود به ما اعلام کنند؛ در این مورد، موضوع را از طریق رسانه ها مطلع شده ایم.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با اشاره به توصیه رگولاتوری به متقاضیان دریافت ADSL برای استفاده از خدمات سایر دارندگان پروانه اینترنت در این استانها گفت: ما این را نمی پسندیم؛ نباید رگولاتوری در فضای رقابتی یک مشتری را به شرکت رقیب ارجاع دهد.
حالا با وجود تمام این مسایل باز هم رگولاتوری به سبک قبلی خبر خود را در رسانهها اعلام کرده است. چندی پیش نیز مدیر عامل سابق شرکت مخابرات اعلام کرده بود نوع موضعگیری برخی مقامات وزارت ارتباطات روی سهام این شرکت اثرات منفی میگذارد.
حال این پرسش ایجاد میشود که آیا واقعا رگولاتوری قصد تخریب مخابرات را دارد؟(منبع:موبنا)
- ۹۳/۰۴/۲۲