ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

زارع‌پور: وضعیت اینترنت ثابت فاجعه بود

| دوشنبه, ۴ تیر ۱۴۰۳، ۰۴:۵۴ ب.ظ | ۰ نظر

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه وضعیت لایه دسترسی ثابت در ابتدای دولت، فاجعه بود، گفت: برای رفع مشکلات این حوزه، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها از زمان آغاز دولت سیزدهم شروع شد تا یک یادگار ماندگار از این دولت و رئیس جمهوری شهید در حوزه ارتباطات باقی بماند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات در آیین افتتاح پروژه فیبرنوری شهرستان های فردوسیه، شاهدشهر، گلستان و چهاردانگه استان تهران با اشاره به مباحثی که در این روزها درباره زیرساخت های ارتباطی در این دولت مطرح است، گفت: شبکه های ارتباطی لایه های مختلفی دارد که در یک دهه گذشته قبل از این دولت وضعیت برخی از این لایه ها فاجعه بود. 
وی با اشاره به  چهار لایه دسترسی، تجمیع (شبکه داخل شهر و استان)، شبکه مادرارتباطی  و «گیت وی» بین الملل به عنوان لایه های اصلی شبکه ارتباطی کشور، افزود: در این میان لایه دسترسی در حوزه ثابت و شبکه تجمیع در تعداد زیادی از استانها وضعیت فاجعه باری  داشت و در حالی که در کشورهای دیگر ۱۰ تا ۱۵ سال قبل‌تر برای استفاده از تکنولوژی فیبرنوری اقدام کرده بودند، اما در کشور هیچ اقدامی در این حوزه نشده بود. 
زارع پور با اشاره به اینکه ارتباطات همراه به تنهایی  نمی تواند نیاز مردم را تامین کند، گفت: برای رفع مشکلات این حوزه کار سختی را آغاز کردیم که نیاز به مرد میدان و همدلی ملی داشت.
وی با اشاره به اینکه پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها هم اکنون در ۶۰۰ شهر آغاز شده و ۲۰۰ شهر به اتمام رسیده، افزود: این پروژه از زمان آغاز دولت سیزدهم شروع شد تا یک یادگار ماندگار از این دولت و رئیس جمهوری شهید در حوزه ارتباطات باقی بماند.
وزیر ارتباطات به راه اندازی ۹ هزار سایت نسل ۴ و ۴.۵ و آغاز توسعه نسل پنجم و راه اندازی 1900 سایت نسل پنجم در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در لایه تجمیع نیز مشکلات نیمی از استانها حل و نیمی دیگر نیز در حال حل است .
وی از 5 برابر شدن ظرفیت مراکز تبادل ترافیک کشور خبر داد و افزود: ظرفیت این مراکز از 6 به ۳۰ ترابیت برثانیه افزایش یافت. زارع پور به افزایش ظرفیت شبکه انتقال و IP شبکه مادر ارتباطی کشور هم اشاره کرد و گفت : در این کمتر از سه سال به اندازه سی سال قبل از دولت سیزدهم به ظرفیت شبکه مادرارتباطی کشور افزوده شده است. 
زارع پور حجم ترافیک داخل را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: با حمایت از سکوهای بومی، سهم ترافیک داخل از ترافیک مصرفی کاربران از یک چهارم به ۵۰ درصد رسیده است  و مجموع ترافیک مصرفی داخلی و خارجی کاربران هم دو برابر شده است.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه با این حجم از خدمات، کم انصافی است که اینگونه برخورد شود، گفت: این بستر زیرساخت توسعه کشور است  و در آینده نزدیک تمام مشاغل به این بستر منتقل می شوند.
وزیر ارتباطات اظهار امیدواری کرد با پیگیری و تلاش مدیران محلی تا پایان سال مشترکان فیبرنوری به ۴ تا ۵ برابر امروز برسید.
در این مراسم همچنین قراردادهای اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای شهرهای ملارد، قدس، ورامین، بومهن، رباط کریم و اسلامشهر توسط شهرداران این شهرها با اپراتورهای منتخب به امضا رسید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">