ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

زیرساخت: اینترنت داریم؛ متقاضی نیست

| چهارشنبه, ۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۲۶ ب.ظ | ۰ نظر

به گفته مدیرکل روابط عمومی‌ زیرساخت، این شرکت آمادگی دارد که به تمامی ‌نیازهای کشور در زمینه پهنای باند پاسخ دهد و اینکه در حال حاضر میزان پهنای باند اینترنت کشور 82 گیگابایت است به خاطر درخواست شرکت‌های اینترنتی در همین حد است.

مهدی خدایی با رد هرگونه کم‌کاری از طرف زیرساخت برای تامین پهنای باند گفت: اینکه در رسانه‌ها گفته می‌شود زیرساخت توانایی لازم برای تهیه پهنای باند را ندارد به هیچ وجه درست نیست.

وی افزود: اگر امروز پهنای باند کشور 82 گیگ است به خاطر این است که فقط در همین حد تقاضا وجود داشته است. وی گفت: از آنجا که شرکت زیرساخت بابت خرید اینترنت هزینه‌های آن را پرداخت می‌کند که هزینه‌های کمی ‌هم نیست در صورت وجود تقاضا اقدام به تامین پهنای باند می‌کند. وی در خصوص اینکه آیا پایین بودن کیفیت اینترنت به این خاطر است که شرکت‌ها برای کسب سود بیشتر اقدام به تهیه اینترنت به میزان کافی نمی‌کنند، گفت: این موضوعی است که سازمان تنظیم مقررات به عنوان نهاد صادرکننده پروانه باید به آن رسیدگی کند.

وی افزود: شرکت زیرساخت تنها به عنوان نهاد تامین‌کننده پهنای باند اینترنت است و نظارتی بر اینکه خریداران اینترنت پس از خرید پهنای باند را بین چند کاربر به اشتراک می‌گذارند، ندارد چراکه در این زمینه رگولاتوری باید وارد شود. وی گفت: ما موظف به تامین پهنای باند هستیم اما نمی‌توانیم برای بالا بردن پهنای باند کل کشور شرکت‌های اینترنتی را مجبور کنیم که باید از زیرساخت، اینترنت بیشتری خریداری کنند.

وی گفت: اگر شرکت‌ها اقدام به انعقاد قرارداد با شرکت زیرساخت برای خرید پهنای باند کنند ما سریعا به تقاضای آنها پاسخ می‌دهیم و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.
مشکل اینترنت به شرکت زیرساخت مربوط است

در همین حال مدیر فنی پارس آنلاین نیز در خصوص مشکلات کیفیت اینترنت به ایسنا گفت: شرکت‌های اینترنتی پهنای باند مورد نظر خود را از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت تامین می‌کنند پس می‌توان به جرات گفت ایجاد کندی یا کاهش سرعت اینترنت مربوط به کمبود پهنای باند در شرکت زیرساخت است.

رییسی افزود: متاسفانه در این بین مردم به اشتباه فکر می‌کنند که مقصر، شرکت ارایه‌دهنده سرویس به آنهاست در حالی که شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند مورد احتیاج شرکت‌ها را وارد می‌کند و در صورت کمبود این پهنای باند، سرعت با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

به گفته او در حقیقت ایراد اصلی از شرکت ارتباطات زیرساخت است و وظیفه آن تامین پهنای باند مورد نیاز کشور است.

وی همچنین سرعت اینترنت در ایران را در مقایسه با سایر کشورها بسیار نامناسب دانست و گفت: اخیرا اختلال‌هایی در وضعیت اینترنت کشور به وجود آمد که شرکت ارتباطات زیرساخت علت این موضوع را کمبود پهنای باند اعلام کرد، موضوعی که در حال حاضر هم گریبانگیر شرکت‌هاست.

وی در ادامه انحصاری بودن پهنای باند در کشور را یکی از علت‌های این موضوع برشمرد و گفت: در صورتی که مسوولیت تامین پهنای باند به شرکت‌های خصوصی واگذار شود، بسیاری از مشکلات مانند وضعیت کیفیت، سرعت و قیمت سرویس‌ها بهبود پیدا می‌کند.

وی افزود: در این بین عده‌ای مباحث امنیتی را مطرح می‌کنند که به نظر می‌رسد این مسایل را بتوان با رعایت ضوابط امنیتی پشت سر گذاشت. در حقیقت ورودی شرکت‌های خصوصی به علت ایجاد رقابت باعث کاهش قیمت پهنای باند می‌شود.

این کارشناس گفت: بهتر است در این زمینه اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام شود تا مردم بدانند که متولی اصلی ورود پهنای باند به کشور زیرساخت است و وضعیت سرعت و قیمت اینترنت چه به این شرکت برمی‌گردد.

لازم به ذکر است روزنامه فناوران اطلاعات به منظور شفاف شدن ابهامات چندساله در روابط فی‌مابین شرکت زیرساخت و شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی، آمادگی انتشار مستندات تقاضای بی‌پاسخ شرکت‌های اینترنتی از زیرساخت را دارد.

منبع : فناوران

  • ۹۲/۰۸/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">