ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

سود مزاحمت‌های تلفنی به کجا می‌رسد؟

| چهارشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۲۸ ق.ظ | ۰ نظر

نوید انصاری - موضوع مزاحمت‌های تلفنی از ماجرایی تفننی گذشته و حالا بی‌شک به یک معضل ملی تبدیل شده است. اکنون مردم، قوه‌قضاییه، پلیس، اورژانس‌ها، آتش‌نشانی‌ها و چندین و چند نهاد دیگر شاکی مزاحمان تلفنی هستند، اما مزاحمان تلفنی همچنان وجود دارند و باکی هم به خود راه نمی‌دهند، اندکی تامل برانگیز است.

برخی معتقدند، مشکل در قوانین و ناکافی بودن میزان مجازات‌ها با جرم مزاحمان نیست. آنها معتقدند حتی با این که جرم قتل قصاص است باز هم قتل رخ می‌دهد. برخی نیز معتقدند نه تنها میزان مجازات‌ها کافی نیست، بلکه فرآیند رسیدگی به شکایات به قدری سخت و طولانی است که بسیاری قید پیگیری‌هایشان را می‌زنند.

اما به راستی چرا باید این مردم و نهادهای مختلف باشند که اینقدر طولانی و سخت به دنبال شکایت از مزاحمان افتاده و مزاحمان نیز با خیال راحت و اطمینان از این که کسی آنها را نمی‌یابد، به کار خود ادامه دهند.

اصولا چرا به جای مجازات و عقوبت متخلفان اقدامات پیشگیرانه به عمل نیامده و کار از ریشه اصلاح نمی‌شود؟ مگر ما تا چند سال قبل مشکل مزاحمت‌های تلفنی را پشت سر نگذاشته بودیم؟ پس از کجا و چگونه این مشکل دوباره سر باز کرده است؟

سوال اینجاست که چرا با وجود راه‌های زیاد برای پیشگیری از این مزاحمت‌ها، همچنان شاکیان هستند که باید از این سو به آن سو رفته و پیگیر کار خود باشند؟ چرا مسوولیت این مشکلات متوجه اپراتور نیست؟ چرا به جای این همه چرخاندن مردم، تلفن متخلف در لحظه مسدود نمی‌شود. اگر صاحب سیم‌کارت متخلف نبود که برای پیگیری مراجعه کرده و موضوع روشن می‌شود، اگر هم که متخلف باشد که علی‌القاعده باید سراغ خرید سیم‌کارت دیگری رفته و این احتمال را نیز بدهد که شاید به سرعت این سیم‌کارت نیز مسدود شود. به راستی غیر از این است که سود مزاحمان تلفنی به سود اپراتور متخلف تمام می‌شود؟ آیا همچنان می‌توان این موضوع را تکذیب کرد که بخش قابل ملاحظه‌ای از درآمد یک اپراتور از مزاحمان تلفنی بوده و دل کندن از آن سخت و دشوار است؟

(منبع:عصر ارتباط)

  • ۹۳/۰۸/۲۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">