ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: زیرساخت‌های الکترونیکی شدن انتخابات فراهم شده، اما در برخی از نقاط به دلیل ضعف در سرعت اینترنت نمی‌توان انتخابات الکترونیکی برگزار کرد.
جلال رشیدی کوچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به لزوم الکترونیکی شدن انتخابات اشاره کرد و گفت: الکترونیکی شدن انتخابات باید با احراز هویت صدرصدی براساس کد ملی و اثر انگشت افراد رای دهنده و همچنین یکپارچه شدن سامانه تبادل اطلاعات در سطح حوزه‌های انتخابیه همراه باشد که انجام چنین کاری دشوار نیست.

نماینده مردم مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: با الکترونیکی شدن انتخابات، احتمال وجود رای‌های تکراری یا تخلف به شدت کاهش پیدا خواهد کرد و در اعلام نتایج آرا، نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت؛ چرا که با الکترونیکی شدن انتخابات شمارش آرا در سریع‌ترین زمان ممکن صورت می‌گیرد و دیگر آراء به صورت دستی شمارش نمی‌شوند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی گفت: برای الکترونیکی کردن انتخابات باید زیرساخت‌های موجود اعم از شبکه سازی رایانه‌ای و دسترسی به  تبادل اطلاعات که نیازمند افزایش سرعت اینترنت بوده به درستی انجام شود.

رشیدی کوچی به فوائد الکترونیکی شدن انتخابات اشاره و تاکید کرد: الکترونیکی شدن انتخابات بسیار مناسب بوده اما باید شرایط لازم برای انجام برگزاری اینگونه انتخابات وجود داشته باشد و بایستی سامانه‌های مورد نیاز به میزانی دقیق طراحی شوند که هیچ شک و شبهه‌ای در آن بوجود نیاید.

وی در ادامه افزود: تا حد زیادی زیرساخت‌های الکترونیکی شدن انتخابات فراهم شده، اما در برخی از نقاط به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت نمی‌توان انتخابات را الکترونیکی برگزار کرد.

 

زیرساخت‌های انتخابات الکترونیکی مورد تایید شورای نگهبان نیست
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: الکترونیکی شدن انتخابات در بلندمدت از لحاظ اقتصادی برای کشور به صرفه خواهد بود، اما در حال حاضر زیرساخت‌ها کافی نیست.
ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، به عدم وجود زیرساخت‌های موجود برای الکترونیکی شدن انتخابات اشاره کرد و گفت: براساس قانون اساسی انتخابات را می‌توان به صورت الکترونیکی برگزار کرد و هیچ مشکل قانونی در این زمینه وجود ندارد، اما در قانون اساسی ذکر شده که باید فرآیند انتخابات به تایید هئیت نظارت شورای نگهبان برسد.

نماینده مردم نجف آباد و تیران در مجلس شورای اسلامی افزود: شورای نگهبان زیرساخت‌های موجود برای الکترونیکی شدن انتخابات را فراهم ندانسته است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هزینه‌های انتخابات با الکترونیکی شدن بسیار کاهش پیدا خواهد کرد، اما ناگفته نماند که در وضعیت اقتصادی و تحریم باید زیرساخت‌های فنی آن را از دیگر کشورها خریداری کنیم و این خرید از کشورهای دیگر مستلزم هزینه سنگینی است که اگرچه این کار صورت بپذیرد در انتخابات بعدی، هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند، ضمن اینکه می‌توانیم با شرکت‌های دانش بنیان داخلی بهتر از خارجی‌ها مسائل فنی انتخابات را طراحی کنیم و بسیار هم ارزان‌تر خواهد بود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها اظهار کرد: مردم هنوز اطمینان لازم را به سیستم‌های الکترونیکی انتخابات ندارند که باید از بعد فرهنگی شرایط الکترونیکی شدن انتخابات فراهم شود و بسیار مهم‌تر از زیرساخت‌های فنی است؛ بنابراین در حال حاضر الکترونیکی شدن انتخابات در کشور زود است، هرچند به نفعمان خواهد بود./

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">