طراحی استاکسنت برای اخلال در راکتور اتمی بوشهر
"نوح شیتمن " از کارشناسان اندیشکده بروکینگز در گزارشی فاش کرد که آمریکا و متحدانش برای تصویب قانون امنیت سایبری، نرم افزار مخرب استاکسنت را منحصراً برای حمله به رآکتور اتمی بوشهر طراحی کردند.
به گزارش خبرنگار دیپلماسی عمومی خبرگزاری فارس، پایگاه اینترنتی "پریزون پلنت " (prison planet) در گزارشی نوشت: درحالیکه طرفداران امنیت سایبری به طور مداوم بر ضرورت تصویب قوانینی که به دولت اوباما اختیار مسدود کردن اینترنت را به بهانه دفاع از زیرساختهای حیاتی میدهد تاکید میکنند، همه نشانهها حاکی از آن است که امنیت سایبری تنها یک برنامه تهاجمی برای توانا ساختن دولت آمریکا در اجرای حملات خود علیه سایر گروهها و کشورهاست.
این گزارش میافزاید: این حقیقت را میتوان در دستورالعمل نیروی هوایی که جدیداً منتشر شده و در آن یکی از اهداف امنیت سایبری ممانعت از فعالیت شبکههای کلیدی دشمن توصیف شده است، یافت. بنابراین اگر یگ گروه افراطی سبب مسدود شدن شبکههای قدرت آمریکا شود یک حمله تروریستی است و به معنای جنگ است! ولی اگر نیروی هوایی آمریکا چنین عملی را در حق دیگران انجام دهد، صرفاً بخشی از امنیت سایبری خواهد بود!
"نوح شیتمن " (Noah Shachtman) ویراستار مجله "وایرد " ( Wired) که از همکاران مؤسسه بروکینگز " (مؤسسات و کانونهای تفکر) است در این رابطه میگوید: "اشاره به عملیات تهاجمی در دستورالعمل نیروی هوایی وی را شگفتزده کرده است، این سبکی نیست که معمولاً ما با دیگران سخن بگوئیم، زیرا این نوع کارهای تهاجمی فوقسری است ".
وی افزوده است: به ما دائماً گفته میشود که تهدیدهای جنگ سایبری بسیار خطرناک است و به همین دلیل دولت نیازمند اختیاراتی برای بستن بخشهایی از شبکه اطلاعات جهانی است، حتی اگر کنگره آن را تصویب نکند، در حالیکه میبینیم اقدامات قابل توجهی از جنگ سایبری که تاکنون در فضای سایبری صورت گرفته توسط آمریکا و یا متحدانش بوده است.
شیتمن در ادامه تأکید کرده است: به عنوان مثال حمله نرمافزار مخرب "استاکس نت " را که منحصراً برای حمله به راکتور اتمی بوشهر در ایران تدارک دیده شده بود، یکی از نشانههای شوم شروع جنگ سایبری قلمداد کردند و مدعی شدند که قانون امنیت سایبری باید برای دفاع از آمریکا و متحدانش علیه چنین تهدیداتی هرچه سریعتر به تصویب برسد. در حالیکه شواهدی وجود دارد که حمله کرم استاکسنت برای از خط خارج کردن برنامه انرژی هستهای ایران توسط اسرائیل صورت گرفته است.
در ادامه این گزارش آمده است: با تجزیه و تحلیل برنامهنویسی استاکسنت و رمزگشایی کد آن، "لیام مارچو " (Liam O'Murchu) مدیر عملیاتی شرکت "سیمنتک " (Symantec) دریافت که به احتمال زیاد متهم پشت پرده حمله به ایران، اسرائیل است.
"ترت پست " ( Threat Post) در گزارشی مینویسد: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد سازمان اطلاعات اسرائیل سازنده ویروس استاکسنت است، لیام مارچو موردی را ذکر کرد که محققان در کد این ویروس تاریخ 9 می 1979 را کشف کردهاند که در این تاریخ "حبیب ایلقانیان " یهودی برجسته ایرانی، مدت کوتاهی پس از انقلاب ایران توسط دولت جدید اسلامی اعدام شد.
آمریکا درصدد اجرای حملات سایبری است
وی افزوده است: به علاوه، در حملات اخیر به سایتهای "تیپارتی " که همزمان برای جمعآوری اعانه در مبارزات انتخاباتی برای کاندیداهای مخالف وضع موجود و مخالف کسانی که هماکنون قدرت آمریکا در دست آنها است فعالیت میکردند، قرائن یک هک سیاسی توسط کاخ سفید یا دموکراتها وجود دارد.
ترت پست در ادامه گزارش خود چنین نتیجه میگیرد: در حالیکه دولت فدرال و مقلدان متملقش در رسانهها به طور مداوم در مورد ضرورت امنیت سایبری برای دفاع در مقابل حملات سایبری داد سخن سر میدهند، آمریکا و متحدانش در حال راهاندازی و اجرای حملات سایبری هستند و از آن به عنوان دلیل و توجیهی استفاده میکنند تا اثبات کنند تهدید سایبری، یک واقعیت است.
در ادبیات سایبری آمریکا اول میکُشد، بعد میگوید حق با من بود
وی میافزاید: درست مثل اینکه کسی در مورد خطرات ناشی از بالا رفتن میزان جرائم با اسلحه گرم داد سخن سر دهد و برای اثبات حرفش، اسلحهای بردارد و به سر دیگران شلیک کند! و بعد بگوید: "ملاحظه کردید که حق با من بود!؟ "
به نوشته ترت پست، با توجه به این واقعیت، مقامات فدرال در حال حاضر درگیر حملات سایبری به عنوان توانایی پیش بردن برنامههای کنترل اینترنت هستند و به این ترتیب ما میبینیم که قبل از اینکه زیرساختهای کلیدی در آمریکا مورد حمله قرار بگیرد، از موضوع برنامه سراسری امنیت سایبری به سرعت بهرهبرداری سیاسی میکنند.