عدم استفاده از قانون حداکثر عامل پس رفت مخابرات داخلی
عدم استفاده از خدمات فنی مهندسی ، مهمترین عامل پسرفت و رکود تولیدات داخلی طی سه سال گذشته بود.
مهندس حسین ریاضی ، عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران و مدیر عامل صنایع ارتباطی پایا ، درگفت وگو با خبرنگار ایلنا، در تشریح عملکرد 6 ماهه وزارت ارتباطات در سال گذشته با بیان این مطلب ،یادآور شد: تغییر مدیریت در وزارت ارتباطات تحول اساسی در این وزارت خانه ایجاد کرده است که امیدواریم به پر رنگتر کردن نقش صنایع داخلی در توسعه صنعت مخابرات کشور منجر شود.
وی ، با اشاره به سرمایهگذاریهای صورت گرفته در بخش مخابرات کشور در سال گذشته ، تاکید کرد: با توجه به ثبت نام 8 میلیون شماره همراه ، امید آن میرود که شبکه سیار کشور با ایجاد مناقصات داخلی از بخش خصوصی داخل کشور برای واگذاری سیم کارت و ایجاد شبکه کمک بگیرد.
مهندس ریاضی ، با بیان این که در دوره گذشته صنایع داخلی کشور در بخش مخابرات رو به رکود میرفت ، خاطرنشان کرد: در حال حاضر قانون حداکثر استفاده از توان فنی مهندسی محور اصلی سیاستهای وزارت ارتباطات در برنامه چهارم توسعه است.
عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات کشور، عملکرد 6 ماهه گذشته وزارت ارتباطات را دوره برنامهریزی عنوان کرد و گفت: تاکنون از سوی این وزارت خانه کار عملی در جهت حمایت از بخش خصوصی شکل نگرفته است ، اما سیاستگذاری لازم در این مقوله انجام شده است.
مدیر عامل صنایع ارتباطی پایا ، با اظهار امیدواری از این که در سال 85 خدمات فنی مهندسی بخش مخابرات کشور به پیمانکاران ایرانی سپرده شود ، اظهار داشت: هم اکنون شرکتهای غیر دولتی که ماهیت فنی ندارند بخش توسعه مخابرات را در دست گرفتهاند که این به ضرر صنعت ICT کشور است.
مهندس ریاضی ، تصریح کرد: در صورت رعایت قانون حداکثر استفاده از توان فنی مهندسی داخلی سال 85 را میتوان سال شکوفایی و به کارگیری توسعه صنعت مخابرات داخلی نام نهاد.
وی ، درپایان با بیان این که سندیکای صنعت مخابرات منتظر است تا شاهد تحولاتی در این حوزه باشد، یادآورشد: امیدواریم سیاستهای یاد شده وزارت ارتباطات در سال 85 عملی شود.
- ۸۵/۰۱/۱۸