عرضه کارت های اعتباری مکالمه
مدیرعامل شرکت مخابرات استانتهران اعلامکرد: بر اساس برنامه، ۶۰۰هزار شماره تلفن ثابت در این استان تا پایان امسال دایر خواهد شد.
"محمد روح الهی" روز سهشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: با واگذاری این میزان شماره تلفن جدید، ضریب نفوذ تلفن ثابت درسطح استانتهران به ۵۳درصد افزاش مییابد.
وی ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان تهران تا پایان سال ۸۴را حدود ۴۴ درصد و در شهر تهران ۵۴درصد عنوان کرد و گفت: ضریبنفوذ تلفنثابت در کشور تا پایان سال گذشته ۳۰درصد بوده است.
روحالهی بابیان اینکه ۵۸۸هزار شماره تلفن درسال گذشته در استان تهران دایر شده، شمار تلفنهای مشغول به کار استان در سال ۸۴را پنجمیلیون و ۳۳۰ هزار شماره عنوان کرد.
بهگفته وی، ۲۵درصد دایری تلفن ثابت در کل کشور به استان تهران در سال گذشته اختصاص داشته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استانتهران متوسط زمانانتظار برای دریافت تلفن ثابت در پایان سال گذشته را ۴/۵ماه اعلام کرد و گفت: بر اساس برنامه زمان بندی ما این مدت زمان در سال جاری به دو ماه کاهش خواهد یافت.
وی درباره واگذاری امور بخش تلفن ثابت به اپراتورهای بخش خصوصی اشاره وخاطرنشان کرد: به دلیل هزینه بر بودن این سرویسها و برغم ارائهچند مجوز، بخش خصوصی تمایل زیادی برای ورود به این بخش نداشته است.
روحالهی همچنین درباره سرویسهای هوشمند مخابراتی گفت: مکالمه اعتباری یکی از این سرویس هاست که از ۲۷اردیبهشت به مشترکان ارایه میشود.
بهگفته وی، افرادی که قصد استفاده ازمکالمه اعتباری دارند با خریداری کارتهای مربوط از هر خط تلفن و یا تلفن همگانی میتوانند استفاده کرده و هزینه مکالمه آنان از کارت خریداری شده کسر میشود.
وی اضافه کرد: استفاده از مکالمه اعتباری هم اکنون برای استفاده بیش از یک میلیون مشترک آماده شده است.
روحالهی راهاندازی شبکه پست صوتی در بخش تلفن ثابت را از دیگر سرویس های مخابراتی استان تهران اعلام کرد و گفت: این سرویس برای ۵۰هزار متقاضی پیش بینی شده که تا دو ماه آینده واگذار خواهد شد.
به گفته وی، سازمانهای دولتی و شرکتهای بزرگ برای استفاده از شبکه پست صوتی در اولویت قرار دارند.
مدیرعامل مخابرات استانتهران در ادامه با بیان اینکه نگاه به واگذاری امور مخابراتی به پیمانکاران بخش خصوصی تغییر میکند، گفت: در همین راستا، تلفنهای همگانی را ازتصدیگری دولتی خارج و بهاپراتورهای بخش خصوصی واگذار می کنیم.
وی اظهارداشت: طرح واگذاری امور تلفنهای همگانی به طور کامل به بخش خصوصی در دست تدوین است که به محض آمادهشدن به سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات ارایه و در صورت تصویب، اجرایی میشود.
بهگفته وی، واگذاری امور به بخش خصوصی به همراه نظارت دقیق بخش دولتی است.
وی همچنین تصریحکرد: ۲۰مرکز مخابرات استان آمادهواگذاری امورمشترکان به دفاتر خدمات ارتباطی است.
اینترنت پرسرعت ( (ADSLاز جمله محورهای مورد سوال خبرنگاران در این نشست خبری بود که مدیرعامل مخابرات استانتهران در این زمینه گفت: بر اساس قانون، بخش دولتی مجوز ارایه این سرویس به متقاضیان را ندارد و باید از طریق شرکتهای پپ ( (PAPواگذار شود.
وی گفت: اما بخش خصوصی دربرخی مناطق بهدلیل به صرفه نبودن علاقهای به حضور در این عرصه نیست که باید محل قانونی برای ارایه این خدمات از طریق شرکت مخابرات ایجاد شود.
به گفته وی، امکانات واگذاری برای ۹هزار خط اینترنت پرسرعت از طریق شرکت مخابرات استان تهران وجود دارد.
وی تصریح کرد: تقاضای اینترنت پرسرعت برای مناطق ۶ ، ۸و ۲مخابرات شهری تهران بالاست و شرکتهای خصوصی نیز در این مناطق به ارایه خدمات می- پردازند اما در مناطق مخابراتی ۷ ،۳ ،۵و ۴تقاضای چندانی وجود ندارد.
روحالهی وجود برخی مشکلات از سوی شرکت مخابرات استانتهران برای تامین فضای مورد نظر شرکتهای پپ در برخی مناطق را تایید کرد و گفت: تمامسعی خود را در این زمینه معطوف کردهایم اما در بعضی نقاط که مشکل حاد است شرکتهای پپ یک فضا در نزدیکی مرکز مخابرات درنظر بگیرند تا از طریق فیبر نوری محل اتصال آنان به شبکه را ایجاد کنیم.
وی درپاسخ بهسوالی درباره وضعیت مخابراتی شهرکرج، گفت: تلاشهای بسیاری در سالهای گذشته برای حل مشکلات مخابراتی کرج صورت گرفته که هم اکنون ۲۰ مرکز از ۲۷مرکز تلفن این شهر در واگذاری به روز است.
هر چند روح الهی گفت که واگذاری به روز تلفن تعریف زمان بندی منطقیای دارد اما به مدت زمان واقعی آن اشارهای نکرد و اظهارداشت: بیشتر از یکسال نیست.
- ۸۵/۰۲/۱۹