مخابرات تعرفه اینترنت را کاهش نداد
در اوایل سال جاری قرار بر این بود که قیمت و تعرفههای اینترنت تا 50 درصد کاهش یابد ، اما این مسئله مصوب نشد و درحال حاضر ISP ها از قیمتهای سال گذشته استفاده میکنند.
مهندس طالب شرفی ، عضو هیات مدیره انجمن ISPها و دبیر انجمن کارفرمایان شرکتهای اینترنتی شاخه فارس ، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا ، در خصوص انحصارات شرکت مخابرات در ارایه خدمات اینترنتی ،گفت: با توجه به آن که BACKBONE و GATEWAY ارتباطی کشور در دست دولت است ، راه دیگری غیر از انحصار وجود ندارد.
وی ، دریافت پهنای باند شرکتهای اینترنتی از مخابرات را نوعی انحصار تلقی کرد و اظهارداشت: البته در ارایه خدمات و سرویس به مصرف کننده ، دولت تا حدی دست بخش خصوصی را باز کرده است.
شرفی ، با اشاره به فعالیت 1200 شرکت ISP در کشور که از سوی مخابرات مجوز فعالیت گرفتهاند، یادآور شد: جدای از فعالیت ISPها، ICPها و شرکتهای VOIP ، سازمان تنظیم مقررات در حال صدور مجوز اینترنت وایرلس WIFI و WIMAX است که این امر را میتوان نقطه مثبتی در فعالیتهای بخش خصوصی دانست.
عضو هیات مدیره انجمن ISPها ، با بیان این که مبلغ نهایی هر سرویس اینترنتی میتواند در افزایش مشترکین موثر واقع شود، افزود: دولت باید در ارایه سرویسها با کاهش نرخ تعرفهها از بخش خصوصی حمایت کند.
وی ، حمایت مالی و معنوی دولت و به طور کل وزارت ارتباطات را از شرکتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی ضروری عنوان کرد و با بیان این که باید در خدمات اینترنت به شرکتها تخفیف داده شود ، خاطرنشان کرد: ارایه سرویس خوب و با کیفیت از سوی ISPها و افزایش کاربران در کشور به قیمت مناسب اینترنت نیاز دارد.
مهندس شرفی ، حرکت دولت در جهت خصوصی سازی را با توجه به بند ج اصل 44 قانون اساسی مثبت ارزیابی کرد و گفت: باید تعریف جامعی از بخش خصوصی ارایه و مشخص شود که شرکتهای وابسته به سازمانهای دولتی که از سرمایههای این نهادها استفاده میکنند جزء این بخش خواهند بود یا خیر.
وی ، با بیان این که باید جایگاه شرکتهای نیمه خصوصی و دولتی مشخص شده تا راه و روش عملکرد شرکتهای خصوصی تعیین شود، یادآور شد: بالا بردن توان نفوذ اینترنت در کشور توسط بخش خصوصی انجام میشود ، چرا که این بخش از تفکر و ایدههای بسیار خوبی برخوردار است.
- ۸۵/۰۵/۰۷