مخابرات ماهانه 225 میلیارد تومان درآمد دارد
به طوری که امروز در بسیاری از کشورهای توسعه یافته حدود 80 درصد از تولید ناخالص ملی متعلق به بخش ICT است و به این ترتیب نقش چشمگیر آن بیش از پیش معلوم میشود.
به گزارش (ایسنا)، دکتر احمد معتمدی ـ عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر - در نخستین کنفرانس مدیریت و راهبری فنآوری اطلاعات و ارتباطات ایران در خصوص تاریخچهی ورودی ICT به کشور اظهار کرد: قدمت چندین سالهی ورود پست، تلفن و تلگراف به ایران باعث میشود که 132 سال تجربهی مدیریت در ICT به دست آید اما اگر بخواهیم از دید توسعهیی به ICT ایران و جهان نگاه کنیم استفاده از ارتباطات تا دههی 90 میلادی به عنوان یک بخش زیربنایی برای دیگر بخشها بود و سهمی در توسعهی اقتصادی نداشته و به عنوان خدمت زیربنایی و کلیدی مطرح بوده است.
او افزود: پس از دههی 90 که مقارن با انقلاب فنآوری اطلاعات بود، ICT به صورت مستقیم نقش موثر و بسیاری در توسعهی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی داشته است.
معتمدی در بخش دیگری از سخنان خود در زمینهی خصوصیسازی مخابرات اظهار کرد: با وضیعت موجود واگذاری مخابرات به بخش خصوصی به منزلهی انتقال انحصار از بخش دولتی به بخش خصوصی است.
او ادامه داد: به انحصار کشیدن شبکهی کابل مسی و واگذاری آن به بخش خصوصی در هیچ کجای دنیا مطرح نیست و همیشه در اختیار دولت بوده است.
معتمدی تصریح کرد: رقابتپذیر کردن بخش تلفن همراه مثل اپراتور اول، دوم و تالیا و گوشهای از شتاب مضاعف در بخش تلفن همراه بود که محصولات آن در برنامهی توسعه چهارم مشخص شد.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در دولت هشتم در پایان تاکید کرد: در حال حاضر ماهانه 225 میلیارد تومان درآمد شرکت مخابرات ایران از اپراتور اول و دوم تلفن همراه است.
او همچنین در حاشیهی این کنفرانس در واکنش به اظهارات وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات دربارهی سرعت و پهنای باند اینترنت، به خبرنگاران گفت: دانشگاهها به سرعتی بیش از این نیاز دارند.
- ۸۷/۰۴/۱۰