ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مخابرات، وجه اشتراک دولت‌ها

| شنبه, ۶ مهر ۱۳۹۲، ۰۴:۳۱ ب.ظ | ۰ نظر

علی شمیرانی - آنطور که پیداست یکی از اندک مواردی که دولت دهم و یازدهم در آن اشتراک نظر دارند به مقوله مخابرات باز می‌گردد. دولت دهمی‌ها که اواخر کارشان طعنه‌هایی را نثار مخابراتی‌ها کردند و کار تا سطح معاون اول رییس جمهور وقت نیز پیش رفت. وی در خصوص نحوه واگذاری مخابرات گفت: «بخش ارتباطات (مخابرات) را که یکی از کارسازترین و پردرآمدترین بخش‌های وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات بود به توصیه آقایان فروختیم رفت. نوش جانشان، اما ای کاش این کار را نمی‌کردیم.»

اواخر دولت دهم نیز زمزمه‌هایی مبنی بر عودت مخابرات به دولت مطرح شد که به عمر کاری ایشان کفاف نداد.

وزیر ارتباطات دولت یازدهم نیز گویی مسیر مشابهی را در پیش گرفته است. چالش بر سر تغییر تعرفه‌های مخابراتی کار را تا جایی پیش برد که روز نخست تلکام را به کام مخابراتی‌ها تلخ کرد.

محمود واعظی در حاشیه افتتاح نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران گفت: "از نظر ما هر آنچه که مربوط به کابل مسی است جزو زیر ساخت ها محسوب می شود. وی این را هم گفت که همراه اول اجازه ندارد بدون هماهنگی با وزارت ارتباطات و مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه‌ها را افزایش دهد."

البته وزیر ارتباطات این را هم گفته که معتقد به بازگشت مخابرات به دولت نیست اما وقتی صحبت از کابل مسی و بازگشت آن به دولت می‌شود، نمی‌توان انتظار سکوت از سمت مخابراتی‌ها را داشت.

در نتیجه مدیر عامل مخابرات ایران نیز به میدان آمد و این‌گونه پاسخ وزیر ارتباطات را داد که" شرکت مخابرات ایران طی یک معامله رسمی به بخش خصوصی فروخته شده است، برگرداندن سیم مسی از مخابرات به دولت صحبتی است که بار حقوقی و مالی دارد و برای بازپس‌گیری سیم مسی و هرچیز دیگری باید در چارچوب قرارداد صحبت شود."

مدیر عامل همراه اول نیز بازگرداندن تعرفه‌های این شرکت به حالت سابق را ناچاراً ناممکن دانست و ضمن اظهار خوشبینی از مذاکره با وزیر ارتباطات برای رفع مشکل در روزهای آینده خبر داد.

در خصوص سناریوی علت چالش اخیر، برخی تقابل وزیر جدید ارتباطات با مخابراتی‌ها را تلاش برای حفظ حقوق دولت و مردم می‌دانند، اما برخی نیز این مساله را مرتبط با تغییر دولت و ضرب شست وزیر و مدیران جدید وزارت ارتباطات به مخابرات برای هماهنگی و حرف شنوی بیشتر در قبال تصمیمات می‌دانند.

به هر تقدیر اگرچه یک سوی ماجرا دولت و اختیارات ایشان است اما سوی دیگر نیز مخابرات است از قرارداد و البته پشتوانه‌هایی برخوردار است که باید منتظر ماند و دید نتیجه این رویایی چه شده و کدام سناریو محقق می‌شود.

منبع : فناوران اطلاعات

  • ۹۲/۰۷/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">