ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مدل جدید فروش اینترنت در ایران تصویب شد

| يكشنبه, ۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۰۹:۱۴ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به مصوبه جدید تعرفه فروش اینترنت ثابت، از توقف فروش اینترنت به صورت حجمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فلاح جوشقانی جزئیات مصوبه امروز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درمورد تعرفه گذاری جدید اینترنت ثابت را تشریح کرد و گفت: این مصوبه با هدف ترغیب مردم به استفاده از سایتها و محتوای داخلی فضای مجازی به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه در بخش مصرف اینترنت نیازمند تحریک تقاضای مردم برای استفاده از سایتها و محتوای داخلی بودیم ، اضافه کرد: از آنجایی که با مدل فروش اینترنت حجمی، تحقق این هدف ممکن نبود، طبق قول وزیر ارتباطات، مدل جدید تعرفه گذاری اینترنت را در ۱۰۰ روز اول آغاز به کار دولت، نهایی کردیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در یک برنامه خبری سخن می گفت، اظهارداشت: با این مصوبه دغدغه مردم در مصرف دیتا را کاهش دادیم و فروش اینترنت را برمبنای فروش حجم متوقف کردیم.

رئیس رگولاتوری خاطرنشان کرد: براساس این مصوبه، مشترکان اینترنت ثابت می توانند با پرداخت هزینه ای ثابت در یک ماه، مطابق با سرعت درخواستی، سرویس اینترنت دریافت کنند و به این طریق مصرف اینترنت خود را مدیریت کنند.

وی بر لزوم استفاده بیشتر از محتوای داخلی مطابق با این مصوبه جدید تاکید کرد و گفت: این مصوبه با هدف تقویت استفاده از سایتهای داخلی به ویژه در حوزه ویدئوهای داخلی تعریف شده است.

فلاح جوشقانی با اشاره به اینکه در این مصوبه که جزئیات آن به زودی در اختیار کاربران قرار می گیرد، از تجربه سایر کشورها و نیز نیازسنجی بازار داخلی، استفاده شده است، ادامه داد: مدل فروش اینترنت ثابت در همه جای دنیا غیرحجمی است و ارائه کنندگان این خدمات باید بدون محدودیت در حجم، بسته های اینترنت را بر مبنای سرعت تعریف کنند.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه اینترنت ثابت شامل تمام شبکه های اینترنتی ثابت از جمله ADSL و فیبر می شود، خاطرنشان کرد: مدل فروش اینترنت موبایل همچنان مانند گذشته براساس حجم است. چرا که در کل دنیا نیز به دلیل محدودیت فنی در باند فرکانسی امکان فروش غیرحجمی اینترنت موبایل وجود ندارد.

وی تاکید کرد: در حوزه اینترنت موبایل از نظر شاخص افوردبیلتی (اینکه مردم چقدر حاضرند بابت یک سرویس هزینه پرداخت کنند) ما جزو ۱۰ کشور اول دنیا محسوب می شویم، اما در حوزه اینترنت ثابت به دلیل مدل ساختاری موجود، وضعیت خوبی نداریم و به همین دلیل ناگزیر به تغییر مدل به روش غیرحجمی شدیم.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اظهار امیدواری از اینکه این تعرفه گذاری مورد رضایت مشترکان قرار گیرد و آنها را به سمت استفاده از محتوای داخلی ترغیب کند، گفت: در صورت ایجاد بازار رقابتی در حوزه اینترنت، اپراتورهای موبایل نیز می توانند در چارچوب قوانین و مقررات، تعرفه های اینترنت خود را تنظیم کرده و محدودیتی در کاهش قیمتها نخواهند داشت.

 

توافق شرکت‌های محتوایی و اینترنتی برای رایگان شدن سرویس‌ها/ یارانه ۸۰۰ تومانی روی هر گیگ

در همین رابطه خبرگزاری فارس گزارش داد گاهی سرویس‌های محتوایی در ابتدای کار برای جا انداختن سرویس و ترغیب کاربران، ترافیک دسترسی را برای کاربر رایگان می‌کنند که در واقع سوبسید می‌دهند و ضرر می‌کنند، در این روش توافق شرکت اینترنتی و شرکت محتوایی همواره مورد سؤال‌ است.

به گزارش فارس، در بازار خدمات محتوایی گاهی دیده می‌شود کسب و کارها در آغاز به کار برای جا انداختن سرویس و ترغیب کاربران به استفاده، ترافیک استفاده از سرویس‌ را برای کاربران رایگان می کنند.

این سرویس‌دهنده‌های محتوایی در هماهنگی با ارائه دهندگان اینترنت از جمله اپراتورهای ارتباط‌های ثابت (FCPها) و اپراتورهای تلفن همراه مقرر می‌کنند که هنگامی که کاربر از آن سرویس محتوایی استفاده می‌کند شرکت‌ اینترنتی ترافیک استفاده شده را از ترافیک کاربر کسر  نکند تا به تعبیری استفاده از سرویس برای کاربر رایگان تمام شود. 

در این زمان، سرویس‌دهنده محتوا به کاربران سوبسید می‌دهد و در واقع ضرر می‌کند. به طور معمول نیز سرویس‌های محتوایی تا رسیدن به میزانی از کاربر ضررده هستند و پس از عبور از این مرز حداقلی، به سوددهی می‌رسند. 

در این روش، نوع توافق شرکت اینترنتی و شرکت محتوایی که باعث ارائه سوبسید در ارائه سرویس می شود همواره مورد سؤال‌ و ابهام‌ است. 

در این روش توافقی با مدل‌های متعدد بین سرویس‌دهنده محتوا و سرویس‌دهنده اینترنت برقرار است. در بسیاری از این توافق‌ها، شرکت محتوایی بابت مصرف هر گیگ توسط کاربران به شرکت اینترنتی هزینه پرداخت می کند که برای مثال به گفته یک ارائه دهنده سرویس خدمات ذخیره سازی ابری معمولا در این روش شرکت‌‌های محتوایی بابت هر گیگ 800 تومان به شرکت‌های اینترنتی طرف قرارداد می‌پردازند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">