ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

نقش HP در ارسال تجهیزات مخابراتی به ایران

| دوشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۱، ۰۲:۱۲ ب.ظ | ۰ نظر

به تازگی مدارک و شواهدی به دست آمده که گویای همکاری هوآوی و شرکت آمریکایی هیولت پاکارد برای فروش تجهیزات مخابراتی به ایران در سال 2010 یعنی اوج تحریم‌ها بوده است.

به گزارش موبنا، هوآوی به عنوان دومین سازنده تجهیزاتی مخابراتی دنیا اعلام کرده که نه خود و نه هیولت پاکارد به شکل مستقیم اقدام به فروش تجهیزات مخابراتی به ایران نکرده‌اند، بلکه یک شرکت خصوصی ثبت شده در هنگ کنگ تجهیزات مخابراتی را به شرکت مخابراتی ایران ارایه کرده است.

بر اساس این شواهد، دست‌کم 1.3 میلیون یورو تجهیزات کامپیوتری شرکت هیولت پاکارد به شرکت مخابرات ایران در سال 2010 فروخته شده است.

با این حال، شواهد جدید نشان داده که این شرکت چینی چگونه در زمان تحریم به ایران تجهیزات فروخته و از سوی دیگر از دست تحریم‌ها فرار کرده است.

از آنجا که به تازگی هوآوی از سوی کمیته اطلاعات مجلس آمریکا مورد انتقاد قرار گرفته، درصدد است شواهدی مبنی بر حمایت از ادعاهای خود مطابق تحریم‌های بین‌المللی و قوانین آمریکا ارایه کند.

گزارش‌ها حاکی است، دست کم 13 صفحه از پیشنهادات هوآوی به شرکت مخابرات ایران به دست آمده که شامل توسعه سیستم صدور صورت حساب مشترک است و لوگوی این اپراتوری توسط رویترز رویت و گزارش شده است.

بر اساس گزارش رویترز، هوآوی این مدارک را "سند مناقصه" نامیده و از آن به عنوان "شرکای عمده محلی" یاد کرده است. در ادامه این بیانیه آمده که تجارت هوآوی در ایران مطابق با تمام قوانین قابل اجرا است و قوانین و مقررات با اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا مطابقت دارد.

در این پیشنهادات ذکر شده که در راستای این تعهد ما به شدت به قوانین مرتبط پایبند هستیم.

اوایل پاییز امسال رویترز گزارش داد که سال گذشته یک شرکت دیگر تجهیزات آنتن را که مشمول تحریم می‌شد به دومین اپراتور ایران یعنی ام‌تی‌ان ایرانسل فروخته که این شرکت آفریقایی چنین ادعاهایی را نپذیرفته است.

بر اساس گزارش سخنگوی شرکت CommScope،‌ تولیدکننده آنتن در آمریکا با هوآوی موافقت کرده که این شرکت چینی بتواند از محصولاتش در سیستم خود استفاده کند.

وی اعلام کرده که این شرکت تلاش می‌کند که به طور کامل با تمام قوانین و تحریم‌های ایالات متحده آمریکا منطبق باشد.

شرکت هیولت پاکارد در پائولو آلتو اعلام کرده که شرکت هوآوی همکاری مشابهی با شرکت هیولت پاکارد داشته و این شرکت سیستم کنترل وسیعی در زمینه اطمینان از فعالیت قانونی شرکای تجاری و نمایندگان فروش مطابق با الزامات قانونی و مقرارتی سیستم امنیتی، تجارت جهانی و حفظ حریم خصوصی مشتریان دارد و این قضیه در ارتباط با شرکت هوآوی نیز صادق بوده است.

سخنگوی هیولت پاکارد اعلام کرده که شرایط قرارداد توزیع و فروش محصولات این شرکت به ایران را ممنوع کرده بود.

هیولت پاکارد (HP)‏ یک شرکت آمریکایی چند ملیتی فناوری اطلاعات است. ساختمان مرکزی این شرکت در دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا در آمریکا واقع شده‌است. هیولت پاکارد یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات است و تقریباً در تمامی کشورها فعالیت می‌کند. محصولات اصلی شرکت اچ‌پی شامل چاپگر، سرورهای قدرتمند، رایانه‌های قابل حمل، تلفن‌های همراه و نرم‌افزارهای مدیریت شبکه است.

  • ۹۱/۱۰/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">