هشدارهای ایمنی پلیس برای بانکداری الکترونیکی
معاون اجتماعی پلیس آگاهی اعلام کرد: با توجه به گسترش بانکداری الکترونیک، استفاده از خدمات اینترنتی بانکها و افزایش استفاده از کارتهای اعتباری رعایت نکات ایمنی و امنیتی در این زمینه راهگشاست.
سرهنگ عبدالله قاسمی در گفتوگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: شهروندان در حفظ و نگهداری کارتهای بانکی و اعتباری دقت لازم را به عمل آورند.
وی اظهار داشت: از نوشتن رمز عبور در کنار کارت خودداری کرده و کارت و رمز عبور خود را جهت دریافت وجه در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.
سرهنگ قاسمی افزود: هنگام برداشت وجه از عابر بانکها مراقب باشید افراد سود جو رمز عبور کارت عابر بانک شما را مشاهده نکنند و موجودی حسابهای بانکی مخصوصاً حسابهای عابر بانک را در فاصلههای زمانی مناسب چک کنید.
این مقام پلیس آگاهی گفت: در صورت نیاز به کسب اطلاع یا بروز اشکال در عملیات بانکی از توسل به افراد ناشناس و غیرمطمئن خودداری کنید.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی افزود: برگ رسیدی که از دستگاه خودپرداز دریافت میکنید در محل رها نکرده، در صورت عدم نیاز آن را معدوم کنید.
وی اظهار داشت: از کارتهای بانکی خود کاملاً حفاظت کرده و اگر آن را لازم ندارید حتماً با اطلاع بانک آن را باطل کرده و رمز عبور آن را به هیچ صورت فاش نکنید.
سرهنگ قاسمی به شهروندان توصیه کرد در فروشگاههای که امکان خرید با استفاده از کارت خودپرداز وجود دارد از دادن رمز عبور به فروشنده خودداری کنند.
این مقام پلیس آگاهی افزود: از ارائه اطلاعات مالی و بانکی خود از قبیل شماره حساب، شماره کارتهای اعتباری و اعلام رمز آنها و ... به سایتهای متفرقه و مشکوک خودداری کنید و از عملکرد اینترنتی و قانونی بانکها و سایر مراکز دولتی و رسمی اطمینان حاصل کنید.
وی اظهار داشت: قبل از اطمینان از اتمام پردازش و خاتمه عملیات بانکی به هیچ وجه محل را ترک نکنید.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی گفت: حتیالامکان از مکانهای عمومی ارائه دهنده خدمات اینترنتی مثل کافینتها، مراکز اینترنت، دانشگاهها و محلهای نامطمئن برای استفاده از خدمات بانکی اینترنتی استفاده نکنید. ممکن است در رایانههای این گونه مراکز نرمافزارهای جاسوسی برای سرقت نام کاربری و رمز عبور شما نصب شده باشد.
سرهنگ قاسمی در ادامه اظهار داشت: در صورت استفاده از مراکز فوق حتیالامکان از صفحه کلید مجازی رایانه استفاده کنید.
وی تصریح کرد: در هنگام استفاده از امکانات اینترنتی بانکها و مؤسسات مالی یا خریدهای اینترنتی از ذخیرهکردن نام کاربری و رمز عبور خود در رایانه خودداری کنید.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی گفت: با توجه به اینکه کلاهبرداران اینترنتی جهت به دست آوردن اطلاعات حسابهای بانکی افراد در سایتهای اینترنتی بانکها اقدام به ایجاد و راهاندازی سایتهای مشابه سایتهای بانکی میکنند در صورت اتصال به این سایتها از اصلی بودن آن مطمئن شوید.
- ۸۹/۰۸/۰۸