وزیر ارتباطات! لطفا شخصا وارد عمل شوید
یک عضو هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی گفت: جای این انتقاد جدی وجود دارد که وزیر محترم ارتباطات که حضور فعالی در رسانههای جمعی دارند، چرا تا کنون هیچ واکنشی به اعتراضها و مطالبات بهحق بخش خصوصی شاغل در دفاتر خدمات ارتباطی نشان نداده و به انتقادات سازنده آنها بیتوجهی نموده است.
زهیر طیب، عضو هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی در گفتگو با خبرنگار ایلنا ضمن بیان این مطلب گفت: از ویژگیهای دولت شهیدان رجایی و باهنر، ظرفیت بالای آنان برای پذیرش انتقادات سازنده بود و دلسوزان، همواره مورد مشورت قرار میگرفتند که پیروان آن شهدای والامقام نیز باید به این شیوه اسلامی تمسّک نمایند.
وی با اشاره به مشکلات این دفاتر افزود: با توجه به این که هنوز هیچ پاسخ روشنی از مجموعه وزارت ارتباطات در زمینه مشکلات این دفاتر دریافت نشد، علی رغم رعایت سلسله مراتب اداری و انتظار چندماهه برای انتقال مسائل به وزیر، ناگزیر مستقیما با رئیس جمهور و بازرس ویژه ایشان طرح مساله کردهایم که حاصل آن نامهای بود که سرگشاده از خبرگزاری ایلنا منتشرشد.
طیب اظهار داشت: متاسفانه برخورد مسؤولان بلندپایه وزارت ارتباطات با انتقادات صورت گرفته درباره مشکلات دفاتر و بخش خصوصی، برخاسته از یک نگاه ناپخته مدیریتی است که اصلاح آن ضرورت دارد.
این فعّال صنفی اضافه کرد: در وزارتخانهای که وزیر آن به دولتی منتسب است که عدالت و مهرورزی را سرلوحه خود قرار داده است، نباید حقّ بخش خصوصی در شرکتهای تابعه آن لگدمال سلایق شخصی برخی مدیران شود.
عضو هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی ادامه داد: وزیر ارتباطات، وزیری ارزشی است و گفتمان ما نیز براین اساس استوار است امّا توجه وی به این قشر زحمتکش، کم و نامناسب است و در شرایطی که هر ماهه دهها جلسه اداری در موضوعات کم اهمیت برگزار میگردد، هنوزما نتوانستهایم با وزیر ارتباطات نشستی داشته باشیم و به عبارتی درهای مدیران این وزارت بر خلاف وعده صریح رئیس جمهور به روی نمایندگان بخش خصوصی بسته است و ما معتقدیم افزایش اختیارات و تواناییها و محوریت سازمان تنظیم مقررات برای حل مسائل دفاتر خدمات ارتباطی میتواند کارگشا باشد و به این نابسامانی خاتمه دهد.
وی گفت: وزارت ارتباطات دائماً به دنبال رشد سختافزاری بوده و از پیشرفت نرمافزاری در حوزه نیروی انسانی که لازمه توسعه میباشد، غافل مانده است. همچنان که دائماً راجع به افزایش ضریب تلفن ثابت بحث میشود اما در بازدید نمایندگان اتحادیه جهانی مخابرات از ایران اعلام شد، ضریب توسعه تلفن ثابت از فاکتورهای توسعه مخابرات از نظر این سازمان خارج شده است و در حال حاضر در کشورهای در حال توسعه، این ضریب به بیش از تعداد جمعیت افزایش یافته است. به بیان دیگر، شاخصهای کامیابی این وزارتخانه با معیارهای جهانی اموری است که در کشورهای مشابه ما بدیهی فرض میشود.
طیب، ورشکستگی دفاتر بخش خصوصی را زاییده بیتوجهی مدیران این وزارتخانه به مدل اقتصادی BUSINESS PLAN بخش غیر دولتی دانست و گفت: این غفلت، موجب میشود تا برخی شرکتهای دولتی این وزارتخانه هر طور که دلشان میخواهد با دفاتر برخورد کنند و در این راستا حتی حقوق قانونی آنها را نقض کنند.
وی ابراز امیدواری کرد وزیر ارتباطات شخصاً وارد عمل شود و به معضلات دفاتر خدمات ارتباطی رسیدگی نماید.
- ۸۷/۰۶/۰۴