ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پرونده 14 ساله پارازیت!

| يكشنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۳، ۰۸:۴۶ ق.ظ | ۰ نظر

زهرا میرخانی - "پارازیت‌ها برای سلامتی شهروندان مضر هستند"

این جمله را به کرات از زبان پزشکان و طرفداران سلامت مردم شنیده‌ایم، حتی زمانی مطرح شد که پارازیت‌ها با خود سونامی سرطان را به دنبال خواهند داشت. به اعتقاد برخی کارشناسان تاثیرات پارازیت نه تنها سلامت انسان‌ها را به خطر می‌اندازد بلکه بر رشد گیاهان و زندگی حیوانات نیز اثرات مخرب دارد.

هرچند پرونده پارازیت در کشور ما با مخالفان و موافقانی روبه‌رو بوده و هست اما اخیرا معصومه ابتکار، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور پیگیرتر از همیشه این موضوع را دنبال کرده و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان انرژی اتمی را مسوول پیگیری موضوع پارازیت‌ها دانسته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اما، مسوولیت ارسال پارازیت را از وزارتخانه متبوعش سلب کرده ولی گفته کمیته‌ای برای بررسی این موضوع در وزارتخانه تشکیل شده است.

گفته می‌شود از مجلس ششم تاکنون، مجلس شورای اسلامی در مورد پارازیت‌ها اقداماتی را دنبال می‌کند و در کمیسیون‌های مختلف آن را مطرح کرده است، اما هنوز به یک جمع‌بندی نهایی نرسیده‌اند یعنی بالغ بر 14 سال است که پرونده پارازیت درکشور باز است و هنوز جمع‌بندی نهایی از آن استخراج نشده که بتوان به مردم اطلاع‌رسانی کرد.

برخی از آگاهان به لحاظ قانونی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را مسوول این امر می‌دانند و معتقدند این سازمان باید مراتب را به جامعه اعلام کند.

به هرحال به نظر می‌رسد نه بخش دولتی حاضر به ورود به این مسوولیت است و نه مدیریت شهری آن را تقبل می‌کند. ظاهرا گزارش‌‌هایی در این خصوص تهیه و پیگیری‌هایی به عمل آمده است اما تاکنون هیچ گزارش رسمی و مشخصی به مردم اعلام نشده است.

ماجرای پارازیت و تناقضات خطرزا بودن یا نبودن آن نزد افکار عمومی همچنان ادامه دارد و با توجه به افزایش بیماری‌های لاعلاج در جامعه اولین چیزی که ذهن مردم را درگیر خود می‌کند وجود پارازیت‌ها و آلودگی‌های زیستی‌محیطی دیگر است. به جاست که مسوولان پیگیر در این حوزه یک بار برای همیشه پرونده پارازیت را مشخص و ضمن ابلاغ نتیجه رسمی به مردم آن را مختومه اعلام کنند. (منبع:عصر ارتباط)

  • ۹۳/۰۶/۰۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">