پیامک بدون کنکور فوقلیسانس بگیرید
موبایلتان را چک کنید؛ شاید پیامکی را دریافت کرده باشید که شما را بدون کنکور وارد دوره لیسانس یا فوق لیسانس کند گروه حوزه و دانشگاه خبرگزاری مهر در گزارشی پرده از تخلفات موسسهای بر میدارد که به فکر درآمدزایی از راه فریب مردم است.
تبلیغات غیرقانونی موسسات فراگیر پیام نور که زیر سایه مجوزهای وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت می کنند، تا آنجا پیش رفت که دست به دامن تبلیغات پیامکی هم شده اند.
برخی از این موسسات با ارسال پیامکهای ناقص و بعضاً پر از مشکلات قانونی، سعی در جذب متقاضیان دوره های فراگیر پیام نور دارند تا از این طریق بتوانند با سوءاستفاده غیرقانونی از عنوان " پذیرش بدون آزمون در دوره فراگیر "، از زمان و پول داوطلبان به نفع خود بهره ببرند.
همانطور که در تصویر درج شده، موسسه ای از ورود به دانشگاه بدون کنکور در دوره های پیام نور و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خبر داده است.
پیگیری خبرنگار مهر از این پیامک، حاکی از آن است که موسسه " گ. م.ت " با کسب مجوز از دانشگاه علمی کاربردی اقدام به برگزاری دوره های آمادگی فراگیر پیام نور می کند.
طی تماسی با این موسسه، یکی از کارمندان به خبرنگار مهر که به عنوان یک داوطلب آزمون فراگیر تماس گرفته بود، ضمن دادن اطلاعات غلط در خصوص نحوه پذیرش، استدلالی که برای قبولی داوطلبان دوره های فراگیر پیام نور عنوان کرد علاوه بر اینکه اشتباه و غیرقانونی بود، این برداشت را برای متقاضیان به همراه می آورد که دانشگاه پیام نور بدون آزمون داوطلبان فراگیر را پذیرش می کند.
کارمند این موسسه به مهر گفت: ما برگزار کننده دوره های آمادگی فراگیر پیام نور هستیم؛ داوطلب با شرکت در یک آزمون جامع، دروس ترم اول فراگیر را امتحان می دهد.
وی ادامه داد: برای ورود بدون کنکور به ترم دوم دوره فراگیر باید معدل مجموع دروسی که داوطلب در این آزمون شرکت می کند 14 باشد.
به گفته این کارمند، آزمون فراگیر پیام نور تراز رتبه ندارد.
موسسه " گ.م.ت " با اعلام این کارمند ثبت نام شرکت در دوره های آمادگی سال آینده فراگیر را از هم اکنون آغاز کرده و کلاسها از نیمه دوم فروردین ماه سال 92 آغاز خواهد شد.
کارمند موسسه مذکور به خبرنگار مهر اعلام کرد که طبق توافقات صورت گرفته، سال آینده آزمون فراگیر پیام نور یک بار در اردیبهشت ماه 92 و یک بار هم در مهرماه 92 برگزار خواهد شد.
به گزارش مهر، علی معصومیان - سرپرست مرکز آموزشهای عالی آزاد و آموزشهای خاص دانشگاه علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تخلف دانستن تمام مواردی که موسسه مذکور به داوطلبان فراگیر ارائه می کند، اظهار داشت: برگزاری کلاسهای آمادگی فراگیر پیام نور در موسسات از فروردین ماه یک تخلف آشکار است و این موسسات در زمان دیگری که دانشگاه علمی کاربردی اعلام خواهند کرد باید کلاسها را برگزار کنند.
در همین باره، بهنوش سلیم بهرامی - رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار مهر، برگزاری آزمون فراگیر پیام نور در اردیبهشت ماه سال 92 را کذب محض دانست و گفت: اینکه موسسه مذکور اعلام کرده که قرار است دانشگاه پیام نور و سازمان سنجش آزمون فراگیر پیام نور را برای سال آینده دو بار در سال برگزار کنند، دروغی بیش نیست.
وی تاکید کرد که آزمون فراگیر پیام نور تنها یک بار در سال و آن هم در مهرماه هر سال برگزار می شود و داوطلبان گول تبلیغات این موسسات را نخورند.
حسین توکلی - مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد که داوطلبان آزمون فراگیر پیام نور بر اساس معدل پذیرش نمی شوند بلکه با برگزاری آزمونی که نمره منفی ندارد و کسب حدنصاب لازم، دانشجوی دوره های فراگیر خواهند شد.
به گفته توکلی در دوره فراگیر پذیرش بدون آزمون تعریف نشده است.
با پیگیری های مهر و دانشگاه علمی کاربردی، برای این موسسه تذکر کتبی صادر می شود و در صورت ادامه تخلفات، موسسه مذکور پلمپ خواهد شد.
- ۹۱/۱۰/۱۰