چراغ سبز به قاچاقچیان مخابراتی کشور؟
چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی ایران برخی شرکتهای ISP و ISDP را متهم به قاچاق ترافیک کرد و در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات دنبال محدودیت کاری برای این شرکتها است میگوید: آدرس تمام این شرکتها را دارم و اینکه تا الان علیه آنها اقدامی را انجام ندادهام، صرفا احترام به آنها بوده است زیرا بسیاری از این شرکتها در لوای مجوزهای خود قاچاق ترافیک میکنند و ما اجازه نخواهیم داد به اسم خدمات، قاچاق صورت گیرد زیرا اینها پول بیتالمال است.
وی در ادامه تاکید کرده: خود این افراد میدانند که منظورم چه هست و چند میلیون دقیقه قاچاق ترافیک داشتهاند اما بدانند که جلوی این کار را میگیرم.
این موضوع البته واکنشهایی را در پی داشت که منظور از احترام به قاچاقچیهای مخابراتی چیست و چرا نباید با آنها برخورد شود. چندی بعد اما علی اصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز موضع مشابهی را اتخاذ کرده! و گفت: این شرکتها شناساسی شده اند و در ابتدا به آنان اخطار داده شده که اگر توجهی نکنند در مراحل بعدی تا ابطال پروانه آنان پیش خواهیم رفت.
حال پرسش اینجاست که آیا با قاچاقچیانی که سالهاست بیتالمال کشور را تاراج کردهاند باید از در تهدید و تذکر وارد عمل شد یا آنکه باید قاطعانه نسبت به توقف فعالیت آنها و معرفی ایشان به مراجع قضایی و رسانهها اقدام کرد؟
آیا این تهدیدها و هشدارهای رسانهای به منزله چراغ سبز و ارایه مهلت برای جمعآوری مدارک تخلفات قاچاقچیها نیست؟ در کجای دنیا به قاچاقچیان مهلت و تذکر میدهند؟ آیا این روش مبارزه با فساد است که مقام معظم رهبری بر برخورد قاطع با مواردی از این دست تاکید داشتهاند؟(منبع:موبنا)
- ۹۳/۰۹/۲۳