کلامی با همکاران روزنامهنگار
حامد شفیعی از روزنامهنگاران حوزه ICT که به عنوان مدیر روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای مشغول به کار بود، با انتشار نامهای خطاب به همکاران روزنامهنگار خود از این مسوولیت استعفا داد.
به گزارش آیتیآنالیز متن نامه استعفای وی به این شرح است:
با سلام و درود خدمت همه دوستان و همکاران گرامی
اینجانب حامد شفیعی پس از درخواست مکرر از ریاست محترم سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، آقای مهندس آیت اللهی، سرانجام استعفای بنده پذیرفته شده و از این به بعد سمتی به عنوان مسئول روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور ندارم.
لازم است که مراتب قدردانی خود را از همه همکارانی که طی این مدت بنده را با تمامی افکار و عقاید و منش و روش کاری پذیرا بودند و تحمل کردند، اعلام کنم و این مدت تجربه گران سنگی برای بنده بود.
امید دارم که سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، بتواند شان و منزلت واقعی خود را به دست آورد که این مهم جز با همدلی و همراهی همه اعضا، فارغ از هر گونه دیدگاه، روش های کسب و کار میسر نمی شود.
در عین حال باید کوشید تا خلاهای قانونی که منجر می شود، سازمان نتواند جایگاه واقعی خود را همچون دیگر نهادی های مردمی مانند سازمان نظام پزشکی و نظام مهندسی ساختمان، دارا باشد، برطرف شود.
از طرفی باید از هرگونه موازی کاری، دست اندازی، لابی گری های غیراصولی و دیگر رفتارهایی که موجب کند شدن روند رو به جلوی سازمان می شود، پرهیز شود.
اینجانب همواره به عنوان روزنامه نگار منتقد در جبهه دفاع از بخش خصوصی با اعتقادات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی که داشتم، لزوم حمایت رسانه ها از این صنف را درک کرده و می کنم. اما باید دانست که کدام رسانه و با چه هدفی به سمت سازمان می آید و بر همین اساس باید نسبت به تعامل با رسانه هوشیار بود.
در عین حال از دوستان رسانه ای که به هر دلیل، چه شخصی یا غیرشخصی نگاهی حرفه ای _ رسالت رسانه ای _ به سازمان نداشته اند، به عنوان یک عضو کوچک رسانه که مدتی به فعالیت رسانه ای مشغول بوده ام، درخواست دارم و خواهش می کنم، به مسیر حرفه ای و رسالت رسانه ای خود نسبت به سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بازگردند. اگر ما خواهان اقتصادی متکی به بخش خصوصی و رشد این بخش هستیم، باید به آنها کمک کنیم؛ هرچند که رسانه امروز ایران، خود نیازمند کمک است؛ پس چه بهتر که این کمک دو سویه باشد.
سازمان نظام صنفی رایانه ای ایران با وجود گذشت 9-10 سال از عمر خود به تازگی وارد نوجوانی شده که این نوجوان همچنان نیاز به هدایت و راهبری دارد.
شاید مساله رسیدن به ریاست، یا هر چیز دیگری در این سازمان از نگاه رسانه حاشیه تلقی شود و شاید هم برای انتشار آن جذاب، اما بنده به زعم خود بر این باورم که باید با سازمان به گونه ای دیگر رفتار کرد. گونه ای که دولت تصور ایجاد خلاء و ضعف در بخش خصوصی نکند. می دانیم که دولت و نظام در ایران به دنبال یافتن خلائی است تا اعلام کند، بخش خصوصی توان ندارد. شاید بخش خصوصی در ایران هنوز آنگونه که باید و شاید توان اجرایی بسیاری از کارها را نداشته باشد، اما این دلیل نمی شود که هیچ کاری به آن سپرده نشود. پس چگونه می تواند خود را امتحان کند و بزرگ شود؟
اینها گفته شد، تنها بخشی از نگاهی کسی است که سال ها با بدنه بخش خصوصی چه آن زمان که در رسانه و از بیرون به انجمن شرکت های انفورماتیک و بعد از آن سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نگاه می کرد، و چه زمانی که از درون به این صنف نگاه کرده و به بسیاری از مسائلش آگاه شده است.
گاهی آنچه ما از بیرون به آن می نگریم، از درون متفاوت است و همین بعضا سوتفاهم هایی را به وجود می آورد و ما را از نگاه واقع بینانه دور می کند.
باشد که همواره با نگاهی واقعگرایانه و با رویکرد نقدی متعدل و عدالت گونه به رشد بخش خصوصی کمک کنیم؛ فارغ از هر اسمی، چه آن اسم سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور باشد، چه هر نام دیگری؛ به بخش خصوصی فکر کنیم.
خرم و تن درست و پاینده باشید
حامد شفیعی _ شهریورماه سال 93
- ۹۳/۰۶/۳۱