ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

یک سوءبرداشت و یک پاسخ دوراندیشانه

| سه شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۳:۴۹ ب.ظ | ۰ نظر

م.ر.بهنام رئوف - دو روز پیش و در جریان برگزاری چهارمین مجمع شرکت ارتباطات سیار ایران، وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول با یک سوال از سوی یکی از سهامداران جوان روبرو شد. سوالی که پیش از این بارها توسط خبرنگاران و از زوایای دیگر از مسوولان ارتباطی کشور پرسیده شده بود. سهامدار که قطعا دنبال بیشترین سود سهامش بود از آقای مدیرعامل درباره نرم افزارهای چت رایگانی سوال کرد که درآمد اپراتورها را کاهش می‌دهد و دوست داشت گله و شکواییه آقای مدیرعامل و همچنین درخواستش از دولت برای فیلتر این نوع از نرم‌افزارها را بشنود.

جوابی که صدوقی داد اما قابل تامل بود. هرچند که برخی از همکاران رسانه‌ای چیز دیگری برداشت کردند اما صدوقی گفت که این برنامه‌ها قطعا بر درآمد اپراتورها نه تنها در ایران بلکه در جهان تاثیرگذار است. خوشبختانه در ایران استفاده از این نرم‌افزارها آزاد است هرچند که برخی از کشورها بخصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس استفاده از این برنامه‌ها را ممنوع کرده‌اند.

این موضوع در نگاه اول نشان از درک صحیح اپراتور نسبت به نرم‌افزارهای اجتماعی است. اینکه آقای مدیرعامل، کارایی و اقبال این برنامه‌ها در بین کاربران را درک و لمس کرده و بر خلاف سایر همکاران عربی‌اش راه مقابله با فناوری‌هایی که هر روز و پی در پی می‌آیند را در فیلترکردن نمی‌داند.

از سوی دیگر هر چند شاید این برنامه‌ها درآمدهای رویایی حاصل از پیامک اپراتورها را کاهش دهد اما در نهایت و با ارایه سرویس‌های دیگر منجر به افزایش درآمد در بلند مدت خواهد شد.

به همین دلیل بود که صدوقی در ادامه این پرسش گفت سعی خواهیم کرد پس از دریافت مجوز ارایه خدمات نسل‌های بالاتر با ارایه سرویس‌های متنوع این مشکل (کاهش درآمد) را برطرف کنیم.

البته به رغم تاثیری که این برنامه بر درآمدزایی اپراتورها دارد بد نیست یک نگاه دیگری نیز به آمارهای ظریف ارایه شده توسط صدوقی داشته باشیم. آنجا که گفت:‌ در دهه 80 بزرگ‌ترین دغدغه مشترکان پوشش موبایل بود اما اکنون که در 100 درصد شهرها و 98 درصد جاده‌ها پوشش داریم، دغدغه مشترکان دسترسی به اینترنت دیتا است. همچنان که در سال 92 ترافیک دیتا به میزان 500 برابر، ترافیک مکالمه به میزان 20 برابر و ترافیک پیامک به میزان 50 درصد افزایش یافته است. بدون شک افزایش ترافیک دیتا،‌ افزایش درآمد را به دنبال خواهد داشت که البته این درآمد می‌تواند با ارایه طرح‌ها و برنامه‌های جذاب اپراتور بیشتر و بیشتر شود.

منبع : فناوران اطلاعات

  • ۹۳/۰۲/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">