40درصد صنعت IT در تهران متمرکز است
رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت صنایع و معادن از برنامهریزی برای اجرای طرحی خبرداد که در راستای آن سازمان صنایع و معادن استانها به قطب فناوری اطلاعات در هر استان تبدیل خواهد شد.
گزارش ایرنا از وزارت صنایع ومعادن؛ 'محمود لیایی' گفت: این اقدام در راستای توجه هرچه بیشتر به کاربرد فناوری اطلاعات در صنعت و سازمانهای استانی صورت میگیرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر پنج سازمان صنایع و معادن استانی موفق شدند تا رتبه نخست را درزمینه فناوری اطلاعات در استان متبوع از آن خود کنند.
لیایی در ادامه با اشاره به ضرورت تقویت صنعت فناوری اطلاعات در استانها افزود: بسط عدالت محوری در بخشهای مختلف صنعت از جمله صنعت فناوری اطلاعات از مواردی مهمی محسوب میشود که در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری به آن توجه شده است.
وی افزود: جایگاه صنعت فناوری اطلاعات که امروزه تاثیر بسیاری در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور دارد، ما را بر آن داشت تا سیاستگذاریهای خاصی را در این زمینه تدوین کنیم.
رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت صنایع و معادن در این باره تصریح کرد: امروزه رشد بهره وری مدیریت و نیروی انسانی و توسعه کارآفرینی بخش صنعت و معدن کشور با به کارگیری ابزار 'فاوا' قابل انجام است که این موضوع اهمیت این بخش را نسبت به سایر بخشها دوچندان میکند.
لیایی در ادامه سیاستگذاری و تاکید بر بسترسازی مناسب جهت توسعه صنعت فناوری اطلاعات و کاربرد آن در صنعت و همچنین استفاده از مزیتهای نسبی هر استان را حائز اهمیت خواند.
وی سپس گفت: با ایجاد زیرساختهای لازم در صنعت فناوری اطلاعات، فرصت لازم را برای رشد و بالندگی هرچه بیشتر این صنعت در استانهای مختلف کشور و مناطق محروم و در اختیار گذاشتن مساوی فرصت ها و امکانات در اقصی نقاط کشور ایجاد خواهد کرد چرا که با ایجاد بستر مناسب، ارایه خدمات به بخش صنعت و معدن تسهیل خواهد شد.
لیایی، اطلاع رسانی و ارایه تمام خدمات وزارتخانه، بدون وقفه و تعطیلی از طریق سیستم های فناوری اطلاعات به کلیه ذینفعان صاحبان صنایع و معادن و دیگر سازمان ها را از جمله خصیصههای این صنعت دانست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 40 درصد صنعت فناوری اطلاعات به دلیل وجود زیرساختهای مناسب در استان تهران متمرکز شده است، تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، میتوان به تکمیل زیرساختهای لازم برای پیشبرد هرچه بیشتر صنعت فناوری اطلاعات در مراکز استانها امیدوار بود.
لیایی در ادامه به برخی مزیتهای استانها در توسعه کیفی وکمی صنعت فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: با تدوین برنامهریزیهای کوتاه مدت و بلند مدت میتوانیم به تقویت مزیتهای هر استان کمک کنیم.
وی با بیان اینکه وزارت صنایع و معادن با توجه به کمبودهایی که در زیرساخت این بخش وجود داشته، به منظور جبران این خلا در طول سالهای اخیر حمایتهای خوبی را در زمینه رشد فناوری اطلاعات به عمل آورده است، تصریح کرد: خریداری و تجهیز امکانات و دستگاههای سخت افزاری و نرم افزاری لازم و توجه به ایجاد زیرساختهای لازم در استانهای دیگر از آن جمله محسوب میشود.
- ۸۹/۱۱/۰۵