ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

هجدهم مهرماه سال جاری بود که سند الزامات سامانه‌های الکترونیکی آموزش و پرورش توسط شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید و 11 الزام توسعه آموزش مجازی تعیین شد.
به گزارش آی‌تی آنالیز محوریت عمده این سند پیرامون شبکه شاد و تصمیم‌های مختلف برای تقویت این شبکه آموزشی بوده است. به نحوی که شبکه شاد به عنوان بخشی از زیست بوم جدید تعلیم و تربیت رسمی عمومی کشور از سوی شورای عالی فضای مجازی به رسمیت شناخته شد.
براساس این سند اتخاذ تمهیدات لازم برای استمرار فعالیت سامانه شاد، تقویت واحد سازمانی مربوط برای اعمال حاکمیت و مدیریت سامانه، ارایه خدمات با کیفیت آموزشی و پژوهشی پایه رایگان، اخذ تاییدیه امنیت سامانه شاد در زمینه احراز هویت، ذخیره‌سازی مستمر کلیه محتوای سامانه و فرهنگ‌سازی و بر ارایه گزارش فصلی از عملکرد کمیته نظارت و راهبری شاد به شورای عالی فضای مجازی کشور تاکید شده است.
این در حالیست که به گفته وزیر قبلی و سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش، شبکه شاد به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام در ایام کرونا، پس از عبور از این معضل نیز به عنوان یک بستر آموزشی و ارتباطی حفظ خواهد شد.
اما در بند سوم ماده اول الزامات سند مذکور اینگونه آمده است: «ارایه خدمات باکیفیت آموزشی و پژوهشی پایه رایگان (طبق برنامه رسمی مصوب) به جامعه هدف (دانش آموزان و فرهنگیان) و تنظیم‌گری و صدور مجوز ارایه خدمات ارزش افزوده آموزش و پرورش مجازی برای بخش دولتی و غیردولتی در قبال اخذ هزینه متعارف از کاربران با نظارت وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت یک ماه»
در راستای این تکلیف قانونی، اما در روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی یک جویشگر مبتنی بر شبکه شاد با نام «شادبین» برای استفاده دانش‌آموزان در حال معرفی و آموزش است که به موجب آن و با توجه به افزایش روزافزون محتوای عرضه شده بر بستر این شبکه آموزشی، کاربران می‌توانند با سهولت بالایی، محتوا و عناوین درسی مورد نظر خود را که در این پلتفرم  عرضه شده، دریافت کرده و استفاده کنند.
به این ترتیب می‌توان گفت الزامات قانونی پیرامون شبکه شاد با جدیتی که از روز نخست در پس اجرای این شبکه وجود داشت در ادامه نیز در حال اجراست.
شبکه آموزشی دانش‌آموز با نام اختصاری «شاد»، نرم‌افزاری ارتباطی و آموزشی است که در پی فراگیری کرونا و به دلیل عدم امکان حضور دانش‌آموزان در مدارس ایران، به عنوان یک مسوولیت اجتماعی توسط تیم برنامه‌نویسان همراه اول راه‌اندازی شد و بدون دریافت هر گونه وجهی، امتیاز این نرم‌افزار نیز به وزارت آموزش و پرورش واگذار شد. 
در حال حاضر بیش از 15 میلیون دانش‌آموز، معلم، مدیر و والدین دانش‌آموزان به شکل روزانه در حال استفاده از این شبکه هستند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">