ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس مدیریت بحران شهر تهران از افتتاح سامانه شتاب نگار سیل و زلزله خبر داد.

 رضا کرمی محمدی صبح امروز در آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مدیریت بحران شهر تهران با بیان این که امروز و در این برنامه سامانه‌های هشدار سریع زلزله و تخمین خسارت‌ها، ایستگاه باران سنجی و سامانه هشدار سریع سیل و همچنین استودیو شهر آماده افتتاح می‌شود گفت: این اقدامات گام موثری در راستای همکاری‌های بین بخشی بوده است چرا که با شرکت گاز و هواشناسی در تبادل داده‌ها و استفاده از سامانه‌های شتاب نگاشت بهره بردیم.

وی با بیان این که وقتی بحرانی همچون سیل یا زلزله رخ می‌دهد معمولا مدیران براساس تجربیات قبلی و بدون اطلاع از میزان خسارات وارد میدان می‌شوند گفت: اما حالا با ثبت سامانه‌های هشدار سریع و تخمین خسارات می‌توانند به صورت آنلاین از میزان خسارت‌های احتمالی با خبر شوند.

رئیس مدیریت بحران شهر تهران با بیان این که امروز استودیو شهر آماده نیز با همکاری شبکه ۵ افتتاح می‌شود اظهار کرد: در شهر تهران ۱۰۰ پایگاه مدیریت بحران دایر است که شاید در زمان غیر بحران کارایی خاصی نداشته باشد که باید این پایگاه‌ها را در راستای بحران استفاده کنیم و حالا این پایگاه برای تبدیل شدن به استودیو شهر آماده به شبکه ۵ داده می‌شود تا برنامه‌های اطلاع رسانی را پوشش دهد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز استودیو شهر آماده، سامانه شتاب نگار سیل و باران سنج و ایستگاه‌های شتاب نگار زلزله و تخمین خسارات با حضور شهردار تهران افتتاح شد.

  • ۹۸/۱۰/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">