آمریکا فیلترینگ تیکتاک را یک هفته عقب انداخت
وزارت بازرگانی آمریکا شب گذشته اعلام کرد که اجرای تحریم نرم افزار تیک تاک متعلق به شرکت بیت دنس آمریکا را یک هفته عقب میاندازد.
به گزارش فارس به نقل از رویترز، وزارت بازرگانی آمریکا، شب گذشته اعلام کرد که اجرای فرمان حذف نرم افزار تیک تاک از بسترهای گوگول و اپ استور را تا روز 27 سپتامبر به تعویق میاندازد.
قرار بود استفاده از نرم افراز تیک تاک و بارگذاری آن در بسترهای عرضه نرم افزار در آمریکا از امروز متوقف شود.
در بیانیه وزارت بازرگانی آمریکا آمده است با توجه به رویکردهای مثبت اخیر و به دستور شخص دونالد ترامپ، رئیسجمهور، اجرای فرمان ممنوعیت تیک تاک تا روز 27 سپتامبر به حالت تعلیق درمیآید.
یک منبع آگاه میگوید این زمان یک هفتهای به شرکت بیت دنس، مالک تیک تاک، و دو شرکت اوراکل و والمارت آمریکا این فرصت را میدهد که توافق خود برای ایجاد یک شرکت جدید به نام تیک تاک گلوبال را که در قالب آن فعالیتهای تیک تاک در آمریکا زیر نظر شرکتهای آمریکایی انجام خواهد شد، را نهایی کنند.
«تیک تاک» از دولت ترامپ شکایت کرد
یک شرکت نرمافزار شبکه اجتماعی چینی از دولت آمریکا به دلیل ممنوعیت فعالیت خود در این کشور، شکایت کرد.
شرکت نرمافزار «تیک تاک» از دولت ترامپ شکایت کرد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، با افزایش تلاشهای دولت آمریکا برای محدود کردن فعالیت نرمافزارهای چینی در این کشور، شرکت شبکه اجتماعی و پیامرسان «تیکتاک» از «دونالد ترامپ» رئیسجمهور ایالات متحده شکایت کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، شرکت تیکتاک و کمپانی بایتدَنس روز شنبه (به وقت تهران) از یک قاضی آمریکایی خواستند تا از اجرای دستور ترامپ برای ممنوع کردن فعالیت این نرمافزار در ایالات متحده ممانعت به عمل آورد.
بر این اساس، شرکت مذکور با ارائه دادخواست شکایت خود به دادگاه فدرال واشنگتن، تلاشهای دولت ترامپ برای سنگاندازی در مسیر فعالیت نرمافزارهای چینی در آمریکا را به چالش کشید.
وزارت بازرگانی آمریکا روز جمعه اعلام کرد که از تاریخ بیستم سپتامبر (یکشنبه) مردم این کشور نمیتوانند نرمافزارهای چینی پیامرسان و شبکه اجتماعی تیکتاک و «ویچَت» را دانلود کنند.
شرکتهای تیکتاک و بایتدنس در دادخواست خود، با بیان اینکه ممانعت از فعالیت آنها در آمریکا با اهداف سیاسی انجام شده، تاکید کردند این اقدام حقوق این کمپانی ذیل متمم اول قانون اساسی را نقض میکند.
به نوشته رویترز، این دو شرکت از دادگاه فدرال واشنگتن خواستند که حکم الزامآوری صادر کند تا دستور ترامپ برای ممنوعیت فعالیت نرمافزارهای چینی را بیاعتبار سازد.
این اقدام بعد از آن انجام شد که دولت آمریکا به دستور ترامپ، نرمافزارهای شبکه اجتماعی «تیک تاک» و «ویچت» را به بهانه جمعآوری اطلاعات از این کشور و تلاش برای تاثیرگذاری در انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر، مجبور کرد به فعالیتهایشان در آمریکا پایان دهند.
پیش از آن «وانگ وِنبین» دیگر سخنگوی وزارت خارجه چین تصمیم آمریکا برای تحریم شرکتهای نرمافزاری چینی را «زورگویی آشکار» توصیف کرده بود.