ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

آیا با دیپ فیک‌ها می‌توان مقابله کرد؟

| يكشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۳، ۰۵:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

دیپ‌فیک‌ها برای ماندن آمده‌اند و شما نیاز خواهید داشت که راه‌هایی برای «مقابله» با تهدید آن‌ها پیدا کنید.

یک کارشناس امنیتی توصیه کرد که یک ترفند مفید وجود دارد تا با یکی از رایج‌ترین کلاهبرداری‌های «دیپ‌فیک» مقابله کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، دیپ‌فیک‌ها در چندین شکل وجود دارند: آن‌ها می‌توانند صرفاً بصری باشند؛ مثلاً با قرار دادن صورت کسی روی بدنی دیگر تا به نظر برسد که او کاری را می‌کند که واقعاً انجام نداده است. یا می‌توانند صوتی باشند، نه ویدئویی؛ کسی می‌تواند در چند ثانیه صدایی را شبیه‌سازی کند و سپس هر چیزی که می‌خواهد بگوید.

سپس ترکیبی از هر دو وجود دارد، جایی که کسی به نظر می‌رسد که کار‌هایی را انجام می‌دهد و چیز‌هایی را می‌گوید که هرگز انجام نداده است؛ با پیامد‌های خطرناک.

کسی می‌تواند با یک عکس ساده از شما یک دیپ‌فیک بسازد، بنابراین کاری زیادی نمی‌توانید برای جلوگیری از آن انجام دهید جز اینکه به‌طور کامل از اینترنت دوری کنید.

برایان هیگینز، متخصص امنیت می‌گوید: «پیشرفت روزافزون محتوای صوتی و تصویری دیپ‌فیک بدون شک نمایانگر هزینه‌های معاصر زندگی آنلاین است. آسیب‌پذیری دیجیتال همیشه معامله‌ای بوده که مجبور بوده‌ایم برای حضور در اینترنت انجام دهیم، صرف نظر از اینکه چگونه این کار را انتخاب کنیم. افراد خرابکار همیشه به ارزان‌ترین و ساده‌ترین راه‌ها برای نفوذ به زندگی ما متوسل می‌شوند، از تروجان‌های بانکی گرفته تا باج‌افزار‌ها و اکنون دیپ‌فیک‌ها. حالا که این فناوری برای شبیه‌سازی یک تصویر یا صدا به حجم زیادی از اطلاعات دیجیتال نیاز ندارد، گریزی از این تهدید وجود ندارد.»

او افزود: «این درست مانند تمام تهدید‌هایی است که قبل از این وجود داشتند و تهدید‌های جدیدی که هنوز از آن‌ها خبر نداریم؛ ترسناک است، زیرا جدید است. اما ما مکانیزم‌های مقابله را توسعه خواهیم داد، زیرا همیشه این کار را انجام می‌دهیم.»

ایمن ماندن

یکی از انواع کلاهبرداری‌های دیپ‌فیک از هوش مصنوعی برای شبیه‌سازی صدای یکی از عزیزان یا همکاران استفاده می‌کند.

کلاهبردار سپس می‌تواند با شما تماس بگیرد و درخواست فوری برای اطلاعات یا پول داشته باشد. ممکن است به نظر برسد که این کلاهبرداری اجتناب‌ناپذیر است. اما کارشناسان امنیتی توصیه می‌کنند که یک "کلمه امن" تعیین کنید.

برایان گفت: «در حال حاضر، افراد هوشیارتر در میان ما برای مکالمات حساس یا خصوصی به تلفن بازگشته‌اند. خانواده‌ها و کسب‌وکار‌ها به طور یکسان از کلمات یا عبارات 'امن' برای شروع مکالمات استفاده می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که با یکدیگر صحبت می‌کنند نه با هوش مصنوعی.»

یک کلمه ساده انتخاب کنید – چیزی مثل "سیب‌زمینی"، اما نه این کلمه، چون اینجا نوشته شده است که بتوانید با دوستان و خانواده استفاده کنید.

کلاهبردار کلمه امن شما را نمی‌داند، بنابراین این یک راه آسان برای تأیید فوری است که با کسی که فکر می‌کنید، در حال صحبت هستید.

همچنین، اگر فرد گفت که کلمه امن را فراموش کرده است، در نظر بگیرید که درباره خاطرات خصوصی مشترکی که آنلاین پیدا نمی‌شوند، سوال کنید؛ و می‌توانید سعی کنید از طریق یک روش دیگر با فرد تماس بگیرید تا ببینید واقعاً با شما صحبت می‌کند یا این یک جنایتکار است.

شما همچنین باید از پاسخ دادن به تماس‌ها از شماره‌های ناشناس خودداری کنید و اگر پاسخ دادید، سعی کنید چیزی نگویید.

این احتمال وجود دارد که فردی جنایتکار در طرف دیگر خط باشد که امیدوار است صدای شما را از آنچه می‌گویید شبیه‌سازی کند.

حتی اگر دیپ‌فیک‌ها را نادیده بگیرید، باز هم این یک کار خوب است: اگر آن‌ها را نادیده بگیرید، کلاهبرداران را مطلع نخواهید کرد که شماره شما فعال است.

  • ۰۳/۰۳/۲۰

اخبار جعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">