ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ابزارهای پوشیدنی برای سلامتی ما مضرند؟

| سه شنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۵:۳۳ ب.ظ | ۰ نظر

از زمانی که فناوری ها نه تنها به دنیای ما بلکه در زندگی و خانه مان راه یافته اند، همیشه بحث این پیش آمده که آیا این ابزارهای الکترونیکی برای بدن ما مضرند یا نه. یکی از ابزارهایی که بیش از همه ذهن دانشمندان را در این مورد درگیر کرده، گوشی موبایل است. اما به نظر می رسد که بدتر از آن فناوری هایی هستند که ما آنها را می پوشیم. این در حالی است که این فناوری ها رفته رفته به محبوب ترین ابزارها تبدیل می شوند.
Readwrite- بسیاری از افراد معتقدند که همانند خیلی از روش های پزشکی، ابزارهای پوشیدنی نیز علاوه بر کمک به افزایش کیفیت زندگی، روی سلامت فردی تاثیرات منفی دارند. 
برخی نیز معتقدند که ابزارهای پوشیدنی می توانند بیماری هایی چون سرطان، فشار خون، ناباروری، آلزایمر، پارکینسون، سردرد، خستگی و افزایش ضربان قلب را با خود به همراه داشته باشند. اما تا چه حد این ادعا ها درست است؟
برخی محققان معتقدند که محصولات پوشیدنی به دلیل تابش های الکترومغناطیسی، طیف گوناگونی از تابش ها مثل پرتوی ایکس، موج های رادیویی یا نور های مرئی برای سلامتی مضرند. البته برای بسیاری از محققان تابش های کم انرژی فرکانس های رادیویی که توسط گوشی های موبایل و محصولات پوشیدنی ساطع می شوند، سالم هستند. 

 

 ربط منطقی بین فناوری و سرطان وجود ندارد
با تمام مباحث و جنجال هایی که در مورد ربط فناوری و ایجاد مشکلات جسمی روی انسان وجود دارد، تا به حال هیچ رابطه علمی بین تابش های الکترومغناطیسی ساطع شده توسط دستگاه های بی سیم و سرطان زا بودن آنها کشف نشده است. 
دکتر جری ویلمینک (Jerry Wilmink)، محقق و بنیانگذار شرکت WiseWear در این مورد می گوید: امواج رادیویی که جزو پرتو های غیریونیزه هستند باعث جهش های ژنتیکی نخواهند شد. مشکل مهمی که فناوری های پوشیدنی برای انسان به وجود می آورند و به صورت علمی اثبات شده، مشکلات پوستی است که به جنس و مواد سازنده این ابزارها مربوط می شود. این حساسیت ها به صورت رایجی بین انسان ها وجود دارد و مربوط به فناوری نمی شود.
به گزارش فناوران سازمان بهداشت جهانی نیز تابش های الکترومغناطیسی را در دسته بندی سرطان زای احتمالی قرار داده است. باید دقت کرد که این تابش ها طیف زیادی از امواج را شامل می شوند و نمی توان برای همه آنها یک دستور العمل یکسان صادر کرد.محققان برای رسیدن به پاسخ جدی تر و دقیق تر دست به آزمایشی زده اند. این آزمایش نشان داد که افرادی که به عنوان کاربر جدی گوشی موبایل شناخته می شوند شانس گلیوماس سه برابر بیشتر است. گلیوماس، یک نوع غده مغزی، در حالت عادی تنها در سه نفر از هر هزار نفر شانس پیدایش دارد که اگر این افراد معتاد به موبایل باشند باز شانس ابتلای آنها به این غده زیر یک درصد است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">