ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اختلاف نظر بر سر نظارت بر فروش اینترنتی دارو

| يكشنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، ۰۴:۱۷ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با وجود موافقت اصل فروش اینترنتی دارو، نحوه نظارت بر آن هنوز محل اختلاف میان نهادهاست و تاکید کرد چالش‌های مالی شرکت‌ها و تأخیر در پرداخت‌ها می‌تواند پس از فعال شدن مکانیزم ماشه، مشکلات صنعت دارو را افزایش دهد.
مهدی پیرصالحی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره فروش اینترنتی دارو گفت: سازمان غذا و دارو با اصل موضوع موافق است، اما نحوه نظارت و ضابطه‌گذاری بر آن محل اختلاف میان نهادهاست.

وی توضیح داد: سازمان غذا و دارو معتقد است باید ضوابط از قبل مشخص شود تا تخلفات احتمالی پیشگیری شود و پس از وقوع نیز برخورد مناسب صورت گیرد. پیرصالحی اضافه کرد وزارت ارتباطات نیز با اصل موضوع موافق است و ممکن است راهکارهای نظارت جایگزین پیشنهاد دهد و در صورت قابل اجرا، سازمان غذا و دارو از آن استقبال خواهد کرد، اما تأکید دارد که نظارت باید کامل و جامع باشد.

وی درباره نقش داروسازان در تولید و عرضه دارو تأکید کرد داروسازان ستون استوار صنعت دارو هستند و جایگاه آن‌ها برای صیانت از سلامت دارو باید حفظ شود.

 پیرصالحی افزود: سازمان غذا و دارو نقش پیگیری‌کننده و تنظیمگر دارد و مسئول پرداخت بدهی‌ها، تأمین ارز یا مدیریت سازمان‌های بیمه‌گر نیست، بلکه هماهنگی میان نهادهای مختلف برای ارتقای صنعت سلامت بر عهده این سازمان است.

رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص مشکلات مالی شرکت‌ها و تأخیر در پرداخت‌ها گفت: صنعت دارو و تجهیزات کشور هنوز به موقع پول خود را دریافت نمی‌کند و سازمان‌های بیمه‌گر برنامه مشخصی برای پرداخت‌ها ندارند و هر زمان که منابع مالی در اختیارشان قرار گیرد، پرداخت انجام می‌دهند. او تأکید کرد برای حل مشکلات اساسی باید همه نهادهای مرتبط از جمله سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، بانک مرکزی و سازمان‌های بیمه‌گر همکاری کنند تا صنعت سلامت بتواند برنامه‌ریزی دقیق و مؤثری داشته باشد.

پیرصالحی درباره اثرات احتمالی فعال شدن مکانیزم ماشه توضیح داد اگر تعهدات بین‌المللی پایدار رعایت شود، پس از فعال شدن این مکانیزم نباید مشکلی برای تأمین دارو و تجهیزات رخ دهد، اما با توجه به تجربه گذشته و عدم پایبندی برخی کشورها به تعهدات بین‌المللی، احتمال افزایش چالش‌ها در این زمینه همچنان وجود دارد.

وی تأکید کرد: حل مشکلات اصلی صنعت دارو نیازمند هماهنگی کامل میان نهادهای دولتی و بخش خصوصی است و بدون این همکاری، مشکلات مالی و تأخیر در پرداخت‌ها همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">