ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به وقوع فاجعه اسف بار منا، در حال بررسی استفاده زائران ایرانی از مچ بندهای رهیاب الکترونیکی در ایام حج هستیم.

سعید اوحدی در گفت وگو با ایرنا افزود: تاکنون چندین نشست با کارشناسان مربوطه برای یافتن بهترین روش دسترسی به حجاج در ایام حج به انجام رسانده ایم.
وی با تاکید بر اینکه در این نشست ها ظرفیت های علمی دانشگاهیان نیز مورد استفاده قرار گرفته، ادامه داد: استفاده از رهیاب های الکترونیک برای حجاج، در کمیته کارشناسی بررسی و به عنوان یکی از گزینه های مناسب مورد تاکید قرار گرفته است.
اوحدی با بیان اینکه وزارت حج عربستان به تازگی پیشنهاد استفاده از مچ بندهای الکترونیکی برای زائران الجزایر را رد کرده، گفت: با توجه به اینکه استفاده از این نوع وسایل ارتباطی باید به تایید مسئولان عربستان نیز برسد و کنترل این سیستم فقط از طریق ماهواره و اینترنت صورت می پذیرد، در حال جمع بندی نظرات بمنظور ارائه بهترین راهکار هستیم.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین با بیان اینکه تا پیش از قطع یکطرفه روابط سیاسی عربستان با ایران مسئولان مربوطه سعودی در نشست های دو جانبه، موافقت خود را برای پرداخت دیه از سوی عربستان به خانواده حادثه دیدگان منا اعلام داشتند، تصریح کرد: وزارت خارجه نیز پیگیر مسائل نشست های یاد شده برای اخذ دیه بابت حادثه دیدگان فاجعه منا است.
فاجعه منا دوم مهر سال جاری همزمان با روز عید قربان حین رمی جمرات زائران، بر اثر سوءمدیریت مسئولان سعودی رخ داد.
در اثر این فاجعه 461 زائر ایرانی کشته شدند.
حدود هشت هزار زائر از کشورهای مختلف نیز در فاجعه منا جان خود را از دست دادند.

  • ۹۴/۱۲/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">