ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اعتماد چشم‌بسته به هوش مصنوعی خطرناک است

| شنبه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۳، ۰۳:۴۷ ب.ظ | ۰ نظر

استیو وزنیاک یکی از بنیانگذاران اپل در کنگره جهانی موبایل حاضر شد و درباره سه موضوع حساس دخالت مدیران ارشد اجرایی در سیاست، تکامل هوش مصنوعی و چگونگی شکل‌گیری رابطه با مشتریان صحبت کرد.
به گزارش مهر وزنیاک ۷۴ ساله گفت: تصور می‌کنیم مهارت‌های مورد نیاز در حوزه سیاست بسیار متفاوت از شرکت‌های فناوری است.

او معتقد است مدیریت دولت مانند یک کسب وکار معقولانه است اما در خصوص ایلان ماسک این امر رخ نداده است. در حقیقت وی به رهبری وزارت بهره وری آمریکا توسط ماسک اشاره داشت. بنیانگذار اپل همچنین تاکید کرد تفاوت‌های بنیادینی در رهبری هر دو شیوه وجود دارد.

وزنیاک در ادامه گفت: هنگام مدیریت یک کسب وکار فرد به دنبال توافق و اشتراک نظر است. اگر نیمی ‌از کارمندان یک رفتار و نیمی‌دیگر رفتاری متضاد داشته باشند، می‌توان مذاکره و مصالحه کرد. چنین روش همکاری محوری با اقدامات ماسک تضاد زیادی دارد. به عقیده وی استراتژی پاک کردن همه چیز و آغاز از نقطه صفربرای دولت مناسب نیست.

اظهارات وزنیاک در برهه حساسی از رابطه شرکت‌های سیلیکون ولی و واشنگتن بیان می‌شود. مرزها میان صنعت فناوری و دولت در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ بیش از پیش تار شده است.

بنیانگذار سابق اپل علاوه بر این امر درباره هوش مصنوعی نیز اظهار نظر و موضعی دقیق را بیان کرد که قابلیت‌های این فناوری را از محدودیت‌هایش جدا می‌کند. او درباره AI (هوش مصنوعی) گفت: من به «I» (هوشمندی) اعتقاد دارم اما به «A»(مصنوعی) اعتقادی ندارم. این اظهارنظر حاکی از اعتماد وی به هوشمندسازی و تردیدهایش درباره سیستم‌های مصنوعی است. هرچند وزنیاک تایید کرد که هوش مصنوعی ایده‌ها و جهت‌های بسیاری را برای شیوه انجام فعالیت‌ها فراهم می‌کند اما تاکید داشت این فناوری فاقد ظرفیت احساسات انسانی است.

همچنین وی درباره سوءاستفاده از هوش مصنوعی به خصوص درباره اخبار جعلی نگران است. وزنیاک هشدار داد: هوش مصنوعی می‌تواند افراد را برای انجام برخی امور بفریبد. اعتماد کورکورانه به ماحصل هوش مصنوعی فرد را در معرض سواستفاده قرار می‌دهد.

در کنار این موارد وزنیاک درباره تغییرات بنیادین شیوه فعالیت شرکت‌های فناوری در زمان حاضر اظهار نظر کرد او گفت: هنگامی که اپل فعالیتش را آغاز کرد کاربر رایانه خود را تنظیم می‌کرد و تمام دستگاه متعلق به خود او بود. اما با ظهور اینترنت اکنون پدیده حق اشتراک و عضویت برای همه چیز ارائه شده و هنگامی که فرد حق اشتراک محصول یا سرویسی را بخرد، همچنان مالک آن نیست. چنین فرایند گذاری نشان دهنده تغییری عمیق در رابطه بین شرکت‌های فناوری و کاربرانشان است.

  • ۰۳/۱۲/۱۸

هوش مصنوعی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">