اعلام کدپستی به ثبت احوال الزامی است
معاون وزیر کشور گفت: مردم باید نشانی و کد پستی خود را برای ثبت نشانی قانونی به ثبت احوال ارائه کرده و هرگونه تغییر در آن را به ثبت احوال اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، حمید درخشان نیا روز یکشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر افزود: اگر این تغییر اعلام نشود خدمات هویتی که دولت به افراد ارائه می کند با مشکل روبرو می شود.
رئیس سازمان ثبت احوال درباره حذف فتوکپی گفت: از امسال طرح حذف فتوکپی آغاز شده و افراد با مراجعه به دستگاه های دولتی و بانک ها نیازی به ارائه فتوکپی مدارک هویتی خود ندارند و همان دستگاه به صورت الکترونیکی از طریق پایگاه اطلاعات جمعیت سازمان ثبت احوال اطلاعات را دریافت می کند و این کار باعث سرعت، راحتی و کاهش هزینه های مردم می شود.
وی تاکید کرد: برنامه حذف کپی در استان های خوزستان، سمنان و قم به صورت کامل اجرا شده و تلاش می شود بزودی این برنامه درهمه استان های کشور عملیاتی شود.
درخشان نیا گفت: تلاش می شود با توسعه زیرساخت ها درسازمان ثبت احوال و سایر دستگاه های اجرایی زمینه ایجاد دولت و شهر الکترونیک در کشور فراهم شود.
وی اضافه کرد: امروز سازمان ثبت احول نسبت به گذشته از سنتی به مکانیزه تغییر کرده و از جمله دستگاه هایی است که با زیرساخت هایی که دارد هیچ کاری در آن به صورت دستی انجام نمی شود.
درخشان نیا بیان کرد: امروز با راه اندازی پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور اطلاعات هویتی همه ایرانیان ثبت و به روز رسانی می شود و به این وسیله کوچکترین اختلالی در هویت افراد اتفاق افتد به صورت برخط و آنلاین تطبیق داده می شود.
وی تاکید کرد: با راه اندازی پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور و به روز رسانی آن امنیت در جامعه ایجاد و جلو جعل و فساد گرفته می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: دستیابی به توسعه بدون توجه به تغییرات جمعیتی ممکن نیست.
مجید خورشیدی افزود: هر کشوری که بخواهد در مسیر توسعه گام بردارد باید تغییرات جمعیتی را به عنوان مبنا و اساس برنامه ریزی مد نظر قرار دهد.
وی با تاکید برانیکه دست یابی به هر گونه توسعه بدون توجه به تغییرات جمعیتی امری محال است اضافه کرد: تغییرات اجتماعی روند کندی دارد اما اثرات آن عمیق و ماندگار است از این رو حتی سرمایه گذاری اقتصادی نیز برای موفقیت، نیازمند توجه به تغییرات جمعیتی است.
خورشیدی گفت: با ابتکار و روز آوری خدمات ضریب نفوذ کارت ملی هوشمند به حد قابل قبولی می رسد.
43 میلیون نفر کارت هوشمند گرفتند
رئیس سازمان ثبت احوال گفت: از جمعیت 60 میلیون نفری واجدین شرایط دریافت کارت ملی هوشمند (15 سال به بالا) در سطح کشور تاکنون برای 43 میلیون و 500 هزار نفر کارت ملی هوشمند صادر شده است.
حمید درخشان نیا روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: همچنین سه میلیون نفر نیز کار تکمیل ثبت نام خود را انجام داده اند که با سرعت کارت ها صادر و در اختیار افراد قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: براین اساس تاکنون 76 درصد پروژه صدور کارت هوشمند ملی در کشور انجام شده و امسال باید تکمیل شود برهمین اساس کارت به اندازه کافی در اختیار داریم و مردم با آرامش مسیر ثبت نام برای دریافت کارت ملی هوشمند را طی کنند.
معاون وزیر کشور اضافه کرد: تلاش می شود با پایان صدور کارت ملی هوشمند و تامین سخت افزارهای لازم بتوانیم همه پرسی ها را به صورت الکترونیک در کشور برگزار کنیم.
وی تاکید کرد: با الکترونیکی کردن همه پرسی ها از وقوع هرگونه جعل و تقلب جلوگیری می شود.
درخشان نیا یادآور شد: در زمان حاضر با همکاری بانک پارسیان و ملت به صورت پایلوت زمینه افتتاح حساب به صورت شبانه روزی فراهم شده و انتظار می رود این همکاری و هماهنگی توسعه داشته باشد.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از تولیدات داخلی گفت: برای بهره گیری از ظرفیت های ملی تولید بدنه کارت ملی هوشمند بومی سازی و توسط تولید کنندگان انجام شده است.
درخشان نیا بیان کرد: برهمین اساس بزودی تولید انبوه بدنه کارت ملی هوشمند داخلی در آذر ماه امسال انجام می شود و در سال جاری کارت ملی که بدنه آن در داخل تولید شده است در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مبلغ دریافتی از مردم بابت صدور کارت ملی همان 200 هزار ریال است و تغییری نمی کند.