با گوشیهای هوشمند قدیمی چه کنیم؟
|
سه شنبه, ۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۰۲:۲۰ ق.ظ |
۰ نظر
اغلب افراد گوشیهای قدیمی و کهنه خود را یا میفروشند یا در گوشه خانه رها میکنند، غافل از اینکه میتوان از این ابزارها نهایت استفاده را کرد.
معمولا سوالی که در این موارد پیش میآید این است که با این دستگاهها چکار کنیم؟ آنها را بفروشیم؟ دور بریزیم یا به کس دیگری بدهیم؟ اما میتوان به جای اینکه آنها را گوشهای رها کنیم، استفاده بهینهای کرد. در این گزارش به 12 مورد از کاربردهایی که میتوان از این دستگاهها کرد میپردازیم.
کنسول بازی
یکی از بهترین کاربردهایی که میتوان از گوشیهای هوشمند قدیمی کرد، تبدیل گوشی به کنسول بازی از طریق وصل کردن کابل میکرو USB به کابل مبدل HDMI است.
این روزها اپلیکیشنهای زیادی برای گوشیهای هوشمند و استفاده از آن به عنوان دستگاه بازی وجود دارد که بر این اساس میتوان به راحتی گوشی هوشمند را به یک کنسول بازی تبدیل کرد. به این ترتیب به جای دانلود بازیهای سنگین روی گوشیهای کاربردی که باعث هنگ کردن گوشی میشود، از دستگاههای قدیمی میتوان به عنوان کنسول بازی بهره برد.
کرونومتر
گوشیهای هوشمند قدیمی میتوانند به عنوان دستگاه ایدآل باشگاه و ورزش مورد استفاده قرار گیرند. حذف اپلیکیشنهای غیرضروری، خارج کردن سیمکارت و استفاده نکردن از دستگاه برای دسترسی به فیس بووک و توییتر از طریق اتصال وایفای و دریافت نکردن پیامهای غیرضروری میتواند باعث شود تا شما تحرک داشته باشید و با استفاده از گوشی قدیمی خود به عنوان یک ابزار مثل کرونومتر یا پخش کننده موسیقی هنگام فعالیتهای ورزشی و سلامتی بهره ببرید.
GPS
یکی از کاربردهای گوشیهای هوشمند، مکانیابی است. سرویس نقشه گوگل، Waze یا برنامههای مکانیابی دیگر به راحتی میتوانند شما را در یافتن آدرس کمک کنند.
با از کار انداختن بخش نوتیفیکیشنها و مکالمه میتوان به راحتی از گوشی قدیمی خود فقط به عنوان دستگاه جیپیاس استفاده کرد.
ساعت زنگی
این روزها کسی از ساعت زنگی استفاده نمیکند و معمولا گوشیهای موبایل را کوک میکنند تا سر ساعت زنگ بزند. بر این اساس میتوان گوشی هوشمند قدیمی را به عنوان ساعت زنگی مورد استفاده قرار داد.
مدیا سنتر
میتوان گوشی هوشمند قدیمی را مملو از برنامههایی مثل نتفلیکس، Hulu، یوتیوب، اسپاتیفای یا پاندورا کرد و فقط از آن به عنوان پخش کننده موسیقی و چند رسانهای بهره برد. بر این اساس گوشی هوشمندی که در حال حاضر استفاده میکنید با نرمافزارهای اضافی سنگین نخواهد شد.
توسعهدهنده وایفای
اگر از آنتندهی ضعیف مودم منزل رنج میبرید میتوانید از گوشی هوشمندتان به عنوان تقویت کننده سرویس وایفای بهره ببرید. برخی اپلیکیشنها مثل fqrouter2 سیگنالهای وایفای را تقویت میکنند.
دوربین امنیتی
میتوانید از دوربین گوشی قدیمی خود به عنوان یک دوربین امنیتی در منزل استفاده کنید. اپلیکیشنهای حسی-حرکتی میتوانند هنگام ورود افراد غریبه به شما ایمیل بفرستند و منزل شما را امن نگه دارند.
قابعکس دیجیتالی
یکی از کاربردهای که میتوان از گوشیهای هوشمند قدیمی داشت استفاده از آنها به عنوان قاب عکس دیجیتالی است. با نصب اپلیکیشن Dayframe میتوان عکسهای منتخب را روی نمایشگر گوشی به نمایش درآورد.
مانیتور کودکان
اپلیکیشنهایی مثل Dormi وجود دارند که میتوان کودکان را با آنها سرگرم کرد.
بر این اساس ویدیو و موسیقی برای کودکان پخش کرد.
اسباب بازی
این روزها کودکان عاشق گوشیهای هوشمند با نمایشگر لمسی هستند.
اما دادن گوشی گلکسی s6 به کودکان خیلی منطقی نیست. بنابراین میتوان با نصب اپلیکیشنهایی مثل پرندگان خشمگین کودکان را سرگرم کرد.
تلفن ضروری
با قرار دادن سیمکارتهای اعتباری میتوان در مواقع ضروری از گوشیهای قدیمی برای برخی کاربردها مثلا زمانی که گوشی هوشمند اصلی شما شارژ ندارد استفاده کرد.
کتابخوان الکترونیکی
به گزارش فناوران برخی اپلیکیشنها مثل کتاب فضای زیادی را روی گوشی اشغال میکنند، بنابراین منطقی نیست روی گوشیهای هوشمند کاربردی مورد استفاده قرار گیرند، بر این اساس بهتر است از یک گوشی که کمتر مورد استفاده قرار میگیرد به عنوان کتابخانه برای دانلود کتابهای سنگین استفاده کرد. از سوی دیگر استفاده از گوشی برای کتاب خواندن باعث میشود شارژ گوشی به سرعت تمام شود. پس بهتر است از یک گوشی یدکی برای کتابخوانی استفاده کرد.