بحث بیطرفی اینترنت بالا گرفت
بحث بر سر بی طرفی اینترنت در آمریکا بالا گرفته و مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک با اظهاراتش نشان داده که در این مورد اعتقادی به رایگان بودن استفاده از کل فضای مجازی برای همگان ندارد.
به گزارش فارس به نقل از اسلیت، در حالی که فیس بوک به دنبال ارائه خدمات اتصال رایگان به اینترنت در کشورهایی مانند هند است، حال مشخص شده که این خدمات رایگان تنها سایتها و سرویسهای خاصی را در برمی گیرد که ارائه مجانی آنها به هندی ها سود سرشار جانبی برای فیس بوک به ارمغان می آورد.
افشای این مساله موجب اعتراض بسیاری از هندی ها و کنار کشیدن برخی شرکت های طرف قرارداد در این کشور با فیس بوک از طرح یاد شده شده است. زیرا آنها می گویند محدودکردن دسترسی مردم به بخش هایی از اینترنت ناعادلانه است.
زاکربرگ در پاسخ به این نظر که چنین رفتاری با بی طرفی اینترنت در تضاد است مدعی شده که بی طرفی اینترنت در تضاد با افزایش تعداد افراد متصل به فضای مجازی نیست و همزیستی دو اصل اتصال جهانی و بی طرفی اینترنت ممکن است.
با افزایش انتقادها از فیس بوک، این شرکت از موضع خود در این مورد تا حدی عقب نشینی کرده و از همکاری با شرکت های دیگر از جمله ویکی پدیا برای ارائه راهکارهای خلاقانه استقبال کرده است. زاکربرگ در موضع گیری دیگری عدم نمایش آگهی و اتصال چهار میلیارد نفر به اینترنت که در این فضای مجازی حضور ندارند را مزیت دیگری برای طرح خود دانسته که با اصول بی طرفی اینترنت سازگاری دارد. حال باید منتظر ماند و دید واکنش ها به دیدگاه های زاکربرگ چگونه خواهد بود
- ۹۴/۰۲/۱۵