ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بهترین مرورگرها برای تبلت‌های اندرویدی

| دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۲:۴۳ ب.ظ | ۰ نظر

مژگان کریم‌نیایی - تقریبا از سال 2007 میلادی بود که سیستم‌عامل اندروید به سیستم‌عامل رایج بیشتر گوشی‌های هوشمند در سراسر جهان تبدیل شد و تقریبا 60 درصد بازار گوشی‌های هوشمند جهان را در اختیار خود گرفت. اندروید همچنین به‌دلیل قابلیت انطباق‌پذیری بالا در طراحی و به تبع آن تعداد بالای برنامه‌هایی که برنامه‌نویسان برای آن طراحی می‌کردند، به‌زودی به سیستم‌عامل محبوب تبلت‌ها نیز تبدیل شد.

طبیعتا یک مرورگر وب باید بتواند به‌راحتی در هر کامپیوتر، لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمندی نصب شده و قابل اجرا باشد. اما واقعیت این است که اگر روی ساخت یک سیستم‌عامل خاص برای تبلت‌ها سرمایه‌گذاری شود، این گجت‌ها به‌دلیل صفحه لمسی و سخت‌افزار هیبریدی‌شان از ظرفیت بالقوه بالایی برای موفق شدن بهره‌مندند.

بیشتر مرورگرهای وب که برای دانلود کردن و استفاده در تبلت‌ها مناسب هستند تقریبا همان‌هایی هستند که در گوشی‌های هوشمند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما به هر روی برخی از سازندگان مرورگرهای اینترنتی نیز مرورگرهایی اندرویدی ساخته‌اند که فقط و فقط در محیط تبلت‌ها قابل اجرا هستند، جالب آنکه به‌تازگی تعداد این مرورگرها بر تعداد مرورگرهای اینترنتی که روی گوشی‌های هوشمند قابل اجرا هستند پیشی گرفته است.

ماکستون، اسکای‌فایر، دولفین فایرفاکس، کروم، Boat Browser، WebKit،‌ UC Browser and xScope، اپرا، نت‌فرانت و ناین‌اسکای تنها نام‌ برخی از معروف‌ترین مرورگرهای اندرویدی مخصوص تبلت‌ها است که امروزه به‌وفور توسط کاربران تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند در سراس جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علاوه بر این، مرورگرها و آپدیت‌های جدیدی که هر روز از هر کدام منتشر می‌شود، هر روز شاهد مطرح شدن نام مرورگر جدیدی برای تبلت‌های اندرویدی هستیم و این یعنی هر روزی که می‌گذرد انتخاب بهترین و کارآمدترین مرورگر برای استفاده از تبلت‌‌ها سخت و سخت‌تر می‌شود.

در ادامه این مطلب، تعدادی از بهترین مرورگرهای اندرویدی برای تبلت‌ها را به شما معرفی می‌کنیم تا تصمیم‌گیری در این خصوص برایتان اندکی راحت‌تر شود.

وقتی صحبت از گشت‌وگذار اینترنتی در محیط وب به میان آید، بدون شک اندازه تبلت برای کاربر اهمیت بسزایی پیدا می‌کند. طبیعتا تبلت‌ها به‌دلیل داشتن صفحه‌نمایش بزرگ‌تر می‌توانند محتوای وب را به شکل بسیار بهتر و مناسب‌تری نسبت به گوشی‌های هوشمند به کاربران ارایه دهند؛ حال اگر یک مرورگر وب برای استفاده در تبلت طراحی شده باشد، کیفیت استفاده از محتوای وب به شکل مضاعفی بهتر خواهد شد.

بسیاری از افراد معتقدند مرورگر ‌وب‌کیت‌ که مرورگر پیش‌فرض بیشتر تبلت‌ها است، از قابلیت‌های چشمگیری برخوردار نیست و به همین دلیل نیز چندان عمومیت پیدا نکرده است. شاید دلیل این موضوع این باشد که این مرورگر هم برای استفاده در تبلت‌ها و هم در گوشی‌های هوشمند ساخته شده و در نتیجه طراحی آن چندان تخصصی نبوده است. البته این مشکل تقریبا در بیشتر برنامه‌هایی که برای اندروید طراحی شده وجود دارد.

توجه داشته باشید که حتما قبل از آنکه تصمیم بگیرید یک مرورگر خاص را روی تبلت خود نصب کنید اطمینان یابید که آن مرورگر روی نسخه اندروید شما قابل اجرا است؛ چراکه در برخی از موارد مرورگرهای اندرویدی فقط با استفاده از آخرین نسخه اندروید قابل اجرا هستند.

علاوه بر این، هر مرورگری از یک قابلیت خاص برخوردار است که بر اساس آن برایتان مفید یا غیرمفید ارزیابی می‌شود. برای مثال، اگر شما از جیمیل زیاد استفاده می‌کنید بهترین انتخاب برایتان استفاده از مرورگر ‌دلفین است؛ چراکه در محیط مرورگر دلفین میانبرها طوری طراحی شده‌اند که به‌راحتی می‌توانید به بخشی از جیمیل‌ که مورد نظرتان است بروید. برای مثال، با فشاردادن حرف G به‌راحتی می‌توانید وارد این‌باکس شوید. علاوه بر آن، دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و اشتراک‌گذاری فایل در آنها هم در محیط دلفین به‌سادگی امکان‌پذیر است.

از سوی دیگر، مرورگر اور‌‌ اسکرین (OverSkreen) این قابلیت ویژه را دارد که به شما امکان می‌دهد به‌راحتی پنجره مرورگرتان را تغییر اندازه داده و به اندازه دلخواهتان در آورید یا حتی به‌طور کلی آن‌را مینی‌مایز کنید.

مرورگر اپرا، در این میان بیشترین سرعت باز کردن و بارگیری صفحات اینترنتی را دارد. پس اگر از آن دسته کاربرانی هستید که مرتب صفحات مختلف وب را بالا و پایین می‌کنید، این مرورگر برای شما بهترین انتخاب است؛ علاوه بر اینکه مرورگر اپرا بخشی به اسم Discover دارد که اخبار را از خبرگزاری‌های دلخواه شما برایتان استخراج کرده و به‌نمایش در می‌آورد.

مرورگر ویژه اندروید کروم هم به‌دلیل امکان ذخیره متن‌ در محیط وب طرفداران ویژه خود را دارد. علاوه بر این با کمک مرورگر کروم می‌توانید سایت‌های مورد علاقه و پربازدید خود را به ترتیب اولویت دلخواه خود مرتب‌ کرده و در هر زمان به‌راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.

مرورگرهای وب قابلیت‌ها و ویژگی‌های بسیار متفاوتی دارند و همین موضوع ممکن است موجب شود آنچه برای یک کاربر قابلیت بسیار سودمندی ارزیابی می‌شود، موجب ناخشنودی دیگری شود، بنابراین با شرایط فوق شما باید مرورگرهای زیادی را آزمایش کنید تا به بهترین مرورگر خاص خود دست یابید. اگر نمی‌توانید مرورگر دلخواتان را پیدا کنید، ناراحت نباشید چون تقریبا هر ماه مرورگرها و آپدیت‌های جدید از آنها برای استفاده در تبلت‌ها روانه بازار می‌شود.

به هر روی باید پذیرفت که امروز دیگر استفاده از مرورگرها مختص لپ‌تاپ و کامپیوترها نیست و گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها هم سهم بزرگی در این میان از بازار نسخه‌های جدید مرورگرها دارند. خبر خوب برای طرفداران تبلت‌ها این است که از آنجایی که برنامه‌سازان علاقه خاصی به توسعه نرم‌افزارهای مربوط به تبلت‌ها دارند، بدون شک در سال‌های آینده شاهد ساخته شدن تعداد زیادی از مرورگرهای اینترنتی و انتشار آپدیت‌های جدید برای آنها خواهیم بود.(منبع:عصرارتباط)

  • ۹۵/۰۱/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">