تاکید وزیرارتباطات بر جاسوس بودن نرمافزارهای خارجی
وزیر ارتباطات گفت: گذرگاههای مخفی در نرمافزارها، ابزارهای سرقت و جاسوسی هستند که باید با ایجاد امنیت ذاتی، این گذرگاهها را از بین ببریم.
به گزارش فارس، رضا تقیپور در همایش نوآوری و تحول در خدمات مخابراتی، اظهار داشت: تلاش دولت دهم این بوده که از تمرکز روی مباحث ارتباطات صوتی به سمت مباحث باند پهن حرکت کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در این راستا تلاش کردیم تا فضای رقابتی با ورود اپراتورهای سوم و چهارم بیش از پیش تقویت شود و در سال آینده نیز ارتقای کیفیت از جمله اهداف مهم وزارتخانه خواهد بود.
تقیپور با اشاره به رویکرد دولت در ایجاد توسعه زیرساختهای پنجگانه، گفت: در حال حاضر در زمینه زیرساختهای ارتباطی، اپراتورهای تلفن ثابت، اپراتورهای تلفن همراه و شرکتهای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت و شبکه ملی دسترسی فیبرنوری را داریم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: همچنین در زمینه زیرساختهای فناوری اطلاعات، شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت، طراحی سیستم عامل بومی، راهاندازی دیتاسنترها و طرح مهاجرت از IP نسخه 4 به IP نسخه 6 را داریم.
تقیپور در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: گذرگاههای مخفی در نرمافزارها، ابزارهای سرقت و جاسوسی هستند که باید با ایجاد امنیت ذاتی بتوانیم این گذرگاهها را ببندیم.
وی گفت: همچنین در خصوص ایجاد دیتاسنترهای داخلی علاوه بر الزام دستگاههای دولتی انتقال میزبانیهایشان به داخل کشور، شرکتهای همکار دستگاههای دولتی را نیز به این کار ملزم کردهایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه امروز 12 کمیته فعال در زیرمجموعه کارگروه فاوای دولت وجود دارد گفت: آخرین مصوبه کارگروه، تصویب آییننامه بند الف ماده 46 قانون برنامه پنجساله پنجم است که بزودی توسط معاون اول رئیسجمهور ابلاغ خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلات گفت: در حال حاضر ظرفیت IP داخل کشور 500 گیگابیت بر ثانیه است، اما حداقل به یک هزار و 200 گیگابیت بر ثانیه برای پهنای باند داخل کشور احتیاج داریم.
تقیپور ادامه داد: در صورتی که بتوانیم مجوزهای لازم را از دولت بگیریم، از سال 91 کار در این زمینه آغاز خواهد شد.
وی وعده داد: طی سالهای آتی شاهد شکوفایی جهشی در خدمات ارزش افزوده خواهیم بود.
- ۹۰/۱۱/۱۰