ترس هالیوود از هکرهای روس
سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد از حذف شخصیت ولادمیر پوتین از دو فیلم هالیوودی هیچ اطلاعی ندارد.
شخصیت ولادمیر پوتین از دو فیلم هالیوودی «گنجشک قرمز» و «کورسک» به دلیل ترس از حملات سایبری هکرهای روس حذف شده است.
کاخ کرملین در واکنش به انتشار این خبر اعلام کرد که از این موضوع بیخبر است. سخنگوی کاخ کرملین در این باره گفت: «ما درباره این فیلمهای هیچ اطلاعی نداریم. نمیدانیم که سازنده آنها کیست و چه موضوعی دارند. این موضوع در دستور کار ما قرار ندارد.»
در فیلم «گنجشک قرمز» جنیفر لارنس نقش جاسوس روسی را بازی میکند که به استخدام سیا درآمده و در قامت جاسوس دو جانبه به فعالیتش ادامه میدهد. این فیلم با اقتباس از رمانی نوشته یکی از ماموران سابق اطلاعاتی آمریکا ساخته شده است.
روسیه همواره اتهام دست داشتن در حملات سایبری به آمریکا را رد کرده است که تازهترین نمونه آن به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بازمیگردد.
«کرسک» اما روایتگر یک رویداد واقعی درباره غرق شدن زیردریایی روسیه در دریای برنت است. این حادثه سال ۲۰۰۰ و اوایل به قدرت رسیدن پوتین در روسیه روی داد./خبرآنلاین
نبرد بی سروصدای مایکروسافت با هکرهای روس
مایکروسافت بی سروصدا در حال نبرد حقوقی و فنی با گروه هکری روس به نام "فنسی بیر" است که گفته می شود پیوندهایی با سازمان اطلاعاتی مخفی این کشور دارند.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از تک کرانچ، مایکروسافت از سال 2016 کار پیگرد حقوقی این گروه را آغاز کرده است. اعضای گروه یاد شده با ذخیره کردن و رزرو اسامی دامنه سازگار با علائم تجاری مایکروسافت برای این شرکت دردسر افرین شده بودند.
آنان اسامی دامنه ای را برای رزرو کردن انتخاب می کردند که مشابه اسامی محصولات و خدمات مایکروسافت بود و از این طریق مشتریان این شرکت را به دردسر می انداختند.
مایکروسافت از طریق شکایت های خود توانست 70 مورد از اسامی دامنه مناسب برای استفاده خود را پس بگیرد و حتی برخی از سرورهای فرمان و کنترل این شرکت را که برای ارتباط با بدافزارهای نصب شده بر روی رایانه ها به کار می رفت، از کار بیندازد.
در گزارشی که دی ماه سال قبل توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا ارائه شد، ادعا شده بود، گروه هکری روسی Fancy Bear در حمله به چندین هدف انتخاباتی نقش داشته است.
با توجه به تجزیه و تحلیل انجامشده توسط سرویسهای اطلاعاتی آمریکا، گروه Fancy Bear با همکاری دولت روسیه تلاش داشت گواهینامههای حسابهای کاربری نامزدهای انتخاباتی را بدست آورد. برای دسترسی به این گواهینامهها، این گروه نفوذ از روشهای فیشینگ، دامنههای جعلی و بدافزارهای مختلف استفاده کردهاند.
گزارشها حاکی از آن بود که حمله به اهداف انتخاباتی آمریکایی از تابستان سال 2015 شروع شد و در ماه نوامبر 2016 نیز ادامه داشت. سرویسهای اطلاعاتی آمریکا معتقدند این حملات با دخالت دولت روسیه، توسط Fancy Bear انجام شده است. این گروه هکری با نامهای دیگری همچون APT28 و Sofacy هم شناخته میشود.