ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تشخیص پارکینسون با تایپ کردن

| شنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۴، ۰۲:۴۵ ب.ظ | ۰ نظر

محققان آمریکایی می گویند بتازگی دریافتند که صفحه کلید رایانه می تواند ابزار جدید قدرتمندی برای شناسایی به موقع ابتلای فرد به بیماری پارکینسون باشد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی دیلی میل، محققان موسسه فناوری ام.آی.تی در ماساچوست واقع در آمریکا بر این باورند که مدت زمان فشرده شدن هر یک از دکمه های صفحه کلید رایانه قبل از رها شدن در هنگام تایپ کلمات می تواند اطلاعات زیادی در مورد مهارت های حرکتی انسان مشخص کند.

اکنون محققان در حال فعالیت برای ابداع صفحه کلیدی هستند که می تواند به سادگی از طریق نحوه تایپ کلمات فرد، به پزشکان بگوید که آیا وی به اختلال نرون مبتلا شده است یا خیر.

محققان موسسه فناوری ام.آی.تی، الگوریتمی ابدع کرده اند که می تواند نحوه فشار موثر انگشتان افراد به دکمه های صفحه کلید رایانه را بیان کند.

برای مثال این الگوریتم می تواند تایپ کلمات در نمیه شب که محرومیت از خواب موجب اختلال در مهارت های حرکتی فرد می شود را از تایپ کلمات در زمانی که فرد بطور کامل استراحت کرده است ، تشخیص دهد.

الگوریتم ابداعی محققان آمریکایی این کار را با تجزیه و تحلیل مدت زمان فشرده شدن دکمه های صفحه کلید رایانه قبل از رها شدن در هنگام تایپ مشخص می کند.

محققان اکنون در حال فعالیت بر روی ابداع اپلیکیشنی هستند که همین اطلاعات را از روی فشرده شدن دکمه های صفحه کلید تلفن هوشمند نشان می دهد.

این اطلاعات می تواند سایر مشکلات حرکتی از قبیل آرتریت را نیز مشخص کند.

بیماری پارکینسون برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکتر جیمز پارکینسون (James Parkinson) در سال ۱۸۱۷ میلادی شناخته و به نام وی در جهان معرفی شد.

این بیماری همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده می شود شیوع آن در تمام مناطق دنیا یکسان است .

این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول های ترشح کننده ماده ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ می دهد.

  • ۹۴/۰۱/۲۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">